Digidexo.com

Hva produkter inneholder salisylsyre?

Hva produkter inneholder salisylsyre?


Salisylsyre er en bitter pulver avledet fra den aktive ingrediens salicin funnet i Willow bark. Vanligvis forkortet til SA, har dette naturlig produkt vært kjent i århundrer for sin effektivitet i å lindre smerter og smerter og redusere feber. Dag, er salisylsyre stilles syntetisk for kommersiell bruk. Fordi salisylsyre har vært kjent for å forårsake allergiske reaksjoner hos enkelte individer og Reyes syndrom hos barn, er det viktig å identifisere produkter som inneholder salisylsyre.

Akne produkter

Salisylsyre er effektive ved lave doser for å behandle akne. Mange aktuell akne produkter som inneholder salisylsyre er tilgjengelig over disk i krem, lotion, gel, salve, såpe og pad former. Konsentrasjonen av salisylsyre i disse produktene er generelt 2 prosent. Ifølge Medline Plus hjemmeside, salisylsyre virker ved å redusere rødhet og frakobling blokkert porene. Det er viktig å alltid lese etikettene nøye og følg instruksjonene riktig før du bruker noen akne produkter som inneholder salisylsyre.

Sjampo

Mange medisinert resept eller over skranke sjampo inneholder salisylsyre. Disse sjampo er i hovedsak brukt til å behandle skalp forhold som flass, seboreisk eksem og psoriasis i hodebunnen. Disse aktuelle salicylate sjampo i hovedsak jobbe med nedtoningen huden i hodebunnen og redusere skalering, kløe og tørrhet typisk for disse forholdene. Som med andre salisylsyre-baserte produkter, kan salisylprodukter sjampo forårsake bivirkninger og etiketter må leses nøye.

Vorter og Corn vers

Salisylsyre er den eneste over disk ingrediens ansett som trygt å bruke i fjerning av liktorn og vorter fra føttene. Vorte og mais fjernere kommer i ulike former og kan inneholde ulike prosenter av salisylsyre avhengig av styrke. Noen av de mest effektive er puten eller platetyper som tillater salisylsyre mer tid til å trenge inn. Som i tilfellet med salicylsyre sjampoer, salisylsyre basert og maisvortefjerner arbeide ved mykning av huden og redusere det overskytende lag av huden.