Digidexo.com

Hvordan å nyte å være alene

Hvordan å nyte å være alene


Vi ble skapt til å nyte relasjoner. Fra fødselen, våre mødre vedvarende og næret oss. Som barn, våre familier, lærere og lekekamerater hjalp oss med å lære og vokse. Som voksne kan vi dra nytte av relasjoner med venner, samarbeidspartnere, kolleger og noen ganger barn. Men uansett hvor mange mennesker er i din indre sirkel, vil det være ganger når - ved valg eller andre omstendigheter - vil du finne deg selv alene. Mens være alene kan ha negative konnotasjoner, kan det faktisk bli en hyggelig tid for deg å holde liv i deg selv.

Bruksanvisning

Prøv noe du alltid har ønsket å forsøke, men kunne ikke overbevise din familie eller venner til å gjøre med deg. Det kan være alt fra prøvetaking mat fra en etnisk restaurant, tar i en kunstutstilling eller hoppe ut av et fly (med profesjonell hjelp, selvfølgelig). Gjør det noe som er morsomt og spennende for deg.

Skjem deg selv. Hodet til en lokal spa for en velfortjent massasje, besøk din favoritt spiker eller frisørsalong, eller unn deg hjemme med et luksuriøst boblebad eller en lang, dekadent lur.

Gjør noe gøy at du ville være for flau til å prøve med folk rundt. Snu stereo opp høyt og spille litt musikk du liker. Det spiller ingen rolle om det er '80s Bubblegum pop eller Vis låter; husk, er det ingen som lytter, men du. Syng på toppen av lungene og hoppe på møbler hvis du føler for det. La løs og ha det moro.

Plukk opp boken eller en stabel med magasiner du har vært meningen å lese. Finn den mest komfortable sted i huset og lese. Ingen avbrytelser, ingen skyld - bare du og din litteratur.

Volunteer. Hvis du finner deg selv med mer alene tid enn du ønsker, og begynner å føle seg ned om det, gi av din tid og talenter til å hjelpe noen mindre heldige. Å hjelpe andre vil hjelpe deg til å føle mer koblet på en finere skala, og du vil være å gjøre noen andres liv bedre, også.