Digidexo.com

Hvordan redusere Kolesterol Lipids

Kolesterol er et fett, spesielt en lipid, som finnes i kroppen og forbrukes i mat. Det er to typer: kolesterol LDL kolesterol og HDL-kolesterol. LDL-kolesterol er dårlig kolesterol med høye nivåer er knyttet til hjertesykdom og hjerneslag risiko. HDL er gode kolesterolet og bidrar til å redusere risikoen for disse forholdene. Når senke kolesterol tallene, er du prøver å senke LDL kolesterol.

Bruksanvisning

Hvordan redusere Kolesterol Lipids

Konsumere en lav-fett diett. Begrense mengden mettet fett som du spiser ikke mer enn 7 prosent av det daglige forbruket med mer enn 35 prosent av det totale kaloriinntaket være fra alt fett.

Spis mer fiber. Hele korn, frukt og grønnsaker øker uløselig fiber i kosten din og bidra til å eliminere overflødig kolesterol forbrukes i mat.

Consume Omega-3 fettsyrer. Dette er tilgjengelig i kosttilskudd eller gjennom visse matvarer, for eksempel kaldtvannsfisk, inkludert makrell, tunfisk og laks.

Gå ned i vekt. Hvis du er overvektig, vil miste de ekstra pounds bidra til å senke kolesterolet.

Tren regelmessig. Daglig mosjon fremmer vekttap, forbedrer blodsirkulasjonen og kan øke HDL. The American Heart Association sier at du bør ha fysisk aktivitet i minst 30 minutter på de fleste dager, om ikke daglig. Du kan bryte opp tiden din i to eller tre økter om nødvendig.

Ta medisinen din og snakke med legen din om et program for å overvåke din suksess.

Unngå røyking og alkohol. Disse er knyttet til økning i LDL-kolesterolet.

Hint

  • Alltid konsultere med legen din før du starter en ny diett eller treningsprogram.