Digidexo.com

Chin Smerter under trening

Chin Smerter under trening


Chin smerter under trening kan være direkte, som betyr smerte stammer og er forårsaket av faktorer høyre ved eller i nærheten av området og kilde til smerte. Haken er også en av de beste varslingssystemer at noe ikke er riktig et annet sted i kroppen. Haken selv er indirekte involvert. Et eksempel på direkte smerte ville være en skade fra et slag til haken som ikke har grodd. Smerte er fraværende inntil anstrengelse, når økt hjerte og sirkulasjon aktivitet inflames skade området. Det eneste rette er å forbli årvåkne samtidig gi mer tid til å leges. Se en lege hvis helbredelsesprosessen er for lang.

Abscess

Chin smerter ved anstrengelse kan være et tidlig signal om at en infeksjon eller abscess utvikler. En infisert tann depositspus utstråler smerte til haken og ofte oppover til nasal området. Likeledes er en cyste en liten sac av væske som kan fylle og tømme, forårsaker utstrålende smerter i hele ansiktet, halsen og haken området. Når cyste blir betent i tidlig stadium, øker øvelse følsomheten, så haken smerte kan være relatert til denne faktoren. Hjem middel er ikke tilrådelig; en tannlege eller lege bør se hvis smertene vedvarer.

Bruksisme

Bruxism er den medisinske termen for sliping av tennene mens du sover. Forskning viser årsakene til bruxism å være stress, angst, uløste problemer og problemer, som frykt og sinne.

Bruxism kan føre til tann tap og kjeveproblemer som, forvridning, hevelse og klikke. Smerter i haken under trening er direkte knyttet til løse tenner og brukket tenner eller fyllinger. Andre smerte årsaker er sliten, ømme muskler rundt haken området, kjeve smerter og hodepine.

Direkte smerte

Haken er klart et område på kroppen uten mye kjøtt i de fleste tilfeller, noe som resulterer i alvorlige knusing av både ben og vev når de treffes. Lenge etter det ytre helbredelse ser ut til å være komplett, kan haken smerter fra underliggende skaden være smertefullt med trening eller anstrengelse. Også blod fra en skade på haken har en tendens til å samle i haken området i løpet av helbredelsesprosessen og kan være smertefullt med bankende og øm å ta på.

Indirekte Pain

Skjoldbruskkjertelen ligger mot forsiden av halsen i området liggende kjeven. En mangel på tilstrekkelige mengder jod kan føre til denne kjertel for å bli sår, og haken smerte ved anstrengelse er ett av symptomene, sammen med svakhet og tretthet. Kjeveledd forbinder kjeven til skallen; den er laget av ben, muskler og nerver med en på hver side av ansiktet like under øret. TMJ syndrom kan være smertefullt med alle typer kjeve bevegelse og kan være mer uttalt i haken når du trener eller tygging.

Kreft

Basalcellekreft er en form for hudkreft som primært danner i hodet eller nakken. Utviklingen begynner med en liten voksaktig bump i haken, ofte smertefri, men vanligvis på minst sår. Sårhet kan vedvare i uker eller måneder, og vil bli økt som anstrengelse og puls renteøkning. Klumpen utvikler seg til en knute, ofte misfarget og igjen sår og smertefull, og hvis den blir forstyrret kan blø. En klump, nodule eller bankende ved anstrengelse bør sjekkes umiddelbart fordi hudkreft er en av de mest aggressive og dødelige typer.