Digidexo.com

Hjem rette for Black Walnut Hull Snerpende

Hjem rette for Black Walnut Hull Snerpende


Black Walnut Hull ekstrakt har vært brukt i århundrer som en naturlig anti-parasittisk og snerpende, men hjemme bruker for Black Walnut Hull ekstrakt er varierte. Det kan bidra til å lindre en rekke medisinske tilstander, og er perfekt for alle. Det bør imidlertid unngås ved gravide kvinner.

Hva er Black Walnut Hull Extract?

Black Walnut Hull ekstrakt kommer fra skroget på valnøtt fra Black Walnut, derav navnet. Når valnøtter er umoden og grønt, er skroget trukket fra mutteren og deretter kjemisk brutt ned med alkohol. De reminisces igjen i alkohol oppløsning er Black Walnut Hull ekstrakt. Skrogene kan også bli tørket og malt for å danne et pulver. De fleste ekstrakter som finnes i helsekostbutikker kommer i pulver / kapselform, men noen butikker kan bære flytende ekstrakt. Ekstraktet er meget næringsrikt, inneholdende essensielle mineraler som er nødvendige for en balansert diett, så som silisiumdioksyd, kalium og magnesium, og kan bli tatt av hvem som helst.

Hva er Black Walnut Hull Extract brukes til?

Black Walnut Hull ekstrakt kan brukes til flere forhold, men det er mest brukt som et hjem rette for parasitter, både interne og eksterne. Imidlertid kan ekstrakten anvendes for mange andre sykdommer, slik som diaré, betennelse i mandlene og hudlidelser. I pulverform, kan skroget bli blandet inn i en salve for slike tilstander som eksem, hemoroider og ring orm. Det har også anti-sopp egenskaper, noe som betyr ekstrakt kan brukes til gjær infeksjoner og fotsopp.

Black Walnut Hull Pakk som en Astrginent

Når ekstraktet blir brukt som et astringerende, tanniner i ekstraktet virker som en anti-mikrobiell, noe som kan fremme fjerning av skadelige mikrober og redusere betennelse i betent vev. Det sure natur tannin gjør miljøet ugjestmilde til mikrober, forårsaker dem til å bli utvist fra kroppen. Ved hjelp av ekstrakten fra Black Walnut Hull kan hjelpe kroppen balansere pH i kroppen, slik at den kan gjenvinne homeostase. Når legemet er i ubalanse (enten for sure eller for alkalisk), kan det bli kastet inn i ubalanse, og de forskjellige flora av kroppen kan vokse. Dette er tilfellet med noen av soppinfeksjoner, som trives i et alkalisk miljø. Ved å innføre et surt miljø gjennom ekstrakt, kan legemet eliminere soppinfeksjon og gå tilbake til en balansert tilstand. Men det er best å bruke ekstrakt i moderate mengder, som det faktisk kan skape et surt miljø i kroppen når det tas i overkant. Det er alltid best å referere til en kunnskapsrik herbalist og din lege når du starter et nytt regiment.