Digidexo.com

Testing for kjemisk ubalanse

Den normale menneskelige hjernen inneholder et stort antall nerveceller. Disse nerveceller, eller nevroner, snakke med hverandre gjennom tanker, følelser og atferd. Dette gjør de ved å produsere naturlig forekommende kjemikalier i hjernen som kalles nevrotransmittere. De fire hoved neurotransmitter kjemikalier som produseres i hjernen er Serotonin, noradrenalin, dopamin, og Gamma-aminosmørsyre, eller GABA. Alle er produsert ved "normale" nivåer. Når det er en unormal nivået på noen naturlig produsert kjemiske stede, det være seg over eller under det normale, er hjernen sies å være kjemisk ubalanse (National Center for Health and Wellness, Co., 2006).

Når Test De gjør for kjemisk ubalanse?

Som i 2009, er det ingen avgjørende tester som finnes for å teste for en kjemisk ubalanse. Det medisinske feltet eksperimenterer med en test kalt Positron Emission Tomography (PET scan), men prosessen er mest brukt for forskning på medisiner for å behandle unormale nivåer av nevrotransmittere, snarere enn for diagnose. Dette er hovedsakelig på grunn av det faktum at denne skanningen er ikke lett tilgjengelig, og det er svært kostbart. Derfor, til beslutningen om å utføre dette, eller noen tester, varierer avhengig av handlingene og symptomer som pasienten presenterer når du besøker en mental helse profesjonell (Carver, 2009).

Hvordan Test De gjør for kjemisk ubalanse?

Mesteparten av tiden, er tester for kjemisk ubalanse utføres av helsepersonell når det er en endring i en persons oppførsel. Helsepersonell, for eksempel psykiatere, er opplært til å evaluere pasienter og se etter tanke, atferd, humør, persepsjon, eller tale endringer som er anbefalt av identifiserte psykiske lidelser. Disse forandringene er derfor indikere en kjemisk ubalanse i hjernen, eller et unormalt nivå av nevrotransmittere (Carver, 2009). Disse testene, og ikke en PET-scan eller annen formell diagnostisk medisinsk prosedyre, er den vanligste måten å bestemme når en kjemisk balanse eksisterer.

Hvorfor må de teste for en kjemisk ubalanse?

Kjemiske ubalanser må identifiseres for å løse problemet enten gjennom medisinering eller lege konsultasjon. Dette skyldes det faktum at kjemiske ubalanser i hjernen er rotårsak av mange psykiske lidelser som kan føre til en person til å ta skade seg selv eller andre. Noen av disse mentale tilstander inkluderer schizofreni, bipolar lidelse og depresjon. Medisiner er foreskrevet for pasienter som er observert å ha kjemiske ubalanser for å stimulere produksjonen av riktig kjemiske og bringe tellingen tilbake til normale nivåer i kroppen (Carver, 2009).