Digidexo.com

Hvordan å gjøre Mindful Meditasjon

Hvordan å gjøre Mindful Meditasjon


Meditasjon er en praksis som har vært i bruk i tusenvis av år. Meditasjon forsøker å tillate en person å oppnå en høy tilstand av bevissthet, en avslappet sinn og kropp, eller bare lavere nivåer av stress. Mindful meditasjon er en spesiell form for denne praksis der vonde tanker og erfaringer er utarbeidet.

Bruksanvisning

Seclude deg selv i et stille, mørkt rom.

Anta meditere stilling som du er mest komfortabel. Se tipsene nedenfor for antydet meditasjon posisjon.

Lukk øynene og begynne å meditere, med fokus på pusten din, kroppen opplevelser og stemninger.

Fokuser sinnet på rytmen av pusten din. Forsiktig omdirigere tankene dine mot pusten din hvis den begynner å vandre.

Bo med denne meditasjonen for ca 10 til 15 minutter. På dette tidspunktet kan du begynne å la dine tanker til å slå til traumatiske eller urolig følelser eller erfaringer fra din fortid eller nåtid.

Endure disse negative tanker eller følelser uten å prøve å conqure dem. Bare tillate følelsen å komme og deretter passere. Dette bør etter hvert lære deg hvordan å godta disse uønskede krefter i deg selv.

Tips og advarsler

  • Den hyppigst foreslått Stillingen innebærer krysse bena (med sidene av føttene hviler på motsatt lår, hvis du kan gjøre dette uten for mye smerter), plassere begge hender like over knærne, med fingertuppene på din første fingrene berøre spissen av at håndens tommel. Ryggen bør også være så rett som mulig, og hodet skal vende rett fram.