Digidexo.com

Lysin og dets bruk i Herpes Treatment

L-lysin er en essensiell aminosyre som er nødvendig for regulering av hormoner, bygge muskel, og som muliggjør produksjon av sunt enzymer og antistoffer. I tillegg til sin betydning i muliggjør utvinning fra fysiske skader, viser Lysin løftet for å behandle og forebygge utbrudd av herpes-familien virale infeksjoner.

Herpes Familie virus

Herpes-familien viruses-- inkludert forkjølelsessår, genital herpes, vannkopper (helvetesild), roseola, cytomegalovirus og Epstein-Barr - "begrave" seg inn i nervevev og er i stand til å tilbakevendende år etter deres første utbruddet.

Outbreak Prevention

En herpes-familien virus kan ikke bli eliminert fra kroppen. Det ser imidlertid ut lysin for å holde viruset fra tilbakevendende, så det hindrer utbrudd av forkjølelsessår, helvetesild, og genital herpes.

Dosering

Daglig inntak av 1000-2000 mg av L-lysin kan forebygge og hemme herpes utbrudd. Litt lavere doser kan gi dag-til-dag immun støtte mot infeksjon.

Risikoer og bivirkninger

Lysin har ingen kjente bivirkninger eller medisinske interaksjoner, men ekstremt store doser kan være knyttet til høyt kolesterol og gallestein.

Støtte Supplements

Andre kosttilskudd som bekjemper herpes-familien virale infeksjoner inkluderer sitronmelisse, resveratrol, hvitløk, og aloe vera. De kan bli tatt i forbindelse med lysin og mest foreskrevet medisiner.