Digidexo.com

Hvor EKG Leads er plassert og hvorfor

Hvor EKG Leads er plassert og hvorfor


Et elektrokardiogram, eller EKG, er en fremgangsmåte utviklet for å måle hjertets elektriske utgang gjennom en rekke elektrodeledningene. Plasseringen av disse fører stammer fra kravene til en full undersøkelse av hjertets funksjon.

Lead Place

Under en EKG, fører en tekniker steder elektrode på brystet, beina og armene, i henhold til nasjonale hjerte Lung and Blood Institute. Disse fører bære informasjon om hjertets elektriske utgang til en EKG-maskin, som registrerer denne informasjonen for tolkning og diagnose.

Årsak til Placement

EKG fører spille inn sin informasjon som forskjeller i effekt mellom matchet positive og negative elektroder, bemerker Merck Manuals Online Medical Library. Den spesifikke plassering av disse elektrodene gjør det mulig for leger å skaffe nøyaktige vertikale og horisontale bilder av hjertet.

Påvisbare Plager

Den MMOML lister hjerteproblemer oppdages av nøyaktig bly plassering som inkluderer hjerterytme uregelmessigheter (arytmier) og forstørrelser av den øvre hjertet (atrier) og lavere hjertefrekvens (ventriklene).

Andre plager

Kardiologi Channel siterer andre plager påvisbare ved en nøyaktig EKG, inkludert hjerteinfarkt, hjertesvikt og betennelse i hjerteposen (hjerte sac).

Esophageal Leads

Den MMOML bemerker at leger kan også bruke en føre plassert i spiserøret, der pasienten svelger midlertidig for å få mer nøyaktige målinger av atriene.