Digidexo.com

Hvordan holde Amming under tenner

Hvordan holde Amming under tenner


Enhver mor som har ammet barnet sitt mens det er teething kan fortelle deg det er ikke alltid gøy. Babyen noen ganger behandler en brystvorte som en bitering, noe som betyr skarpe biter og ubehagelige overraskelser. Til tross for at mange eksperter anbefaler at du holder ammer i løpet av tenner: det ofte trøster barnet mens du fortsetter å gi ham med helse og ernæring av morens melk.

Bruksanvisning

•  Gi babyen med din udelte oppmerksomhet under amming. Hun kan ikke bite og holde drikking på samme tid, og hvis du ser henne nøye, kan du fortelle når hun begynner å bli klar til å nappe deg.

Gi barnet en bitering eller en bite teppe å tygge på før du begynner å amme ham. Som gir ham tid til å "tygge seg ut", og han vil være mindre sannsynlig å bite mens du er sykepleier.

gjenkjenne noen mønstre i babyens biting mens du ammer. Hvis det konsekvent kommer tidlig under hver sykepleier, hun kan være å prøve å stimulere amming, og hvis det konsekvent kommer for sent, kan hun prøver å fortelle deg at hun er ferdig. Uansett kan du justere amming (enten ved å stimulere amming eller slutter sykehjemmet tidligere) for å løse hennes uuttalte bekymringer.

Lær barnet ditt å ikke bite. Da han nips deg, forsiktig trekke ham bort fra brystet, og vent noen minutter før du begynner å amme ham igjen. Han vil lære at biting betyr et tap av melk og til slutt slutte å gjøre det i fremtiden.

Avstå fra å le eller lage en spøk ut av biting. Noen babyer vil behandle det som et spill eller en måte å få sin mors oppmerksomhet. Selv om du ikke skal noen gang bli sint eller heve stemmen, ikke smile når babyen biter: Vil du at hun skal vite at det er alvorlig.

Be barnet ditt hvorfor han holder bite deg (dette normalt arbeider med ungdommer som er i de siste stadiene av amming). Snarere enn å bli opprørt, bare spør ham om det er noe galt - hvis han er sjalu på en ny søsken, kanskje, eller bekymret for at du ikke betaler oppmerksomhet til ham. Ofte bare lufting barnets bekymring er nok til å få ham til å slutte å bite.

Hint

  • Alltid holde fingeren i nærheten mens du ammer. Hvis barnet er teething og begynner å bite, kan du bryte suge umiddelbart og trekke henne bort.
  • Aldri skrike eller heve stemmen hvis barnet biter under amming. Det kan traumatisere ham, og han vil ikke holde amming fordi han forbinder det med ubehag.