Digidexo.com

Tørr, vedvarende hoste i Barnerettsmidler

Tørr, vedvarende hoste i Barnerettsmidler


En tørr, vedvarende hoste i barnet ditt kan bli en veldig irriterende og irriterende ting for både barnet og familien din. Det vil stoppe barna fra å få mest mulig ut av sine dager, og vil holde både deg og dem fra å få en god natts søvn. Det er noen gode løsninger som er sikker på å kurere dem om deres hoste og lette deres acid reflux.

Antitussiva

En flott måte å begynne å slåss en hoste er å bruke en antitussive hostesaft, og den beste der ute akkurat nå er pediatrisk robitussin eller generisk form kalt Tussin dm. Antitussiva klamre seg til barnets hals, lettelser i smerte og fuktighetsgivende luftveiene som har blitt tørket ut. Når barnet våkner opp om morgenen, gi ham en spiseskje med sirup, og det vil stoppe hoste for bedre del av morgentimene. Som de føler trang til å hoste hele dagen, gi dem en spiseskje eller følg instruksjonene på flasken.

Luftfukter

En tørr hoste er forårsaket av luftveiene blir for sprø og tørr, så logisk hvis du rehydrere luftveiene, bør hoste stoppe. En flott måte å gjøre det på er å ha en luftfukter kjører i barnerommet til å bidra til å fremme en høyere fuktprosent i rommet. Etter hvert som barnet puster inn luften i deres nå fuktighet økt rom, vil lungene rehydrere og undertrykke sin hoste. Som lungene rehydrere, den naturlige slim blir gjort for å belegge lungene vil opphøre å bli stoppet fordi det ikke er nødvendig. Dette slimet er det som er på reise til magen, irriterende syre reflux problem de kunne ha. Så, i sin tur både hoste og sure oppstøt er tatt vare på.