Digidexo.com

Naturlige alternativer til Solkrem

Naturlige alternativer til Solkrem


Solkrem absorberer og reflekterer noe av strålingen fra solens UV-stråler. Men studier har vist kjemikalier i solkrem kan irritere huden din. Ifølge PU Giacomoni, forfatter av "Sun Protection i Man," kjemikalier i kommersielle solkrem kan forårsake slike hudreaksjoner som tørre eller kløende flekker. Hvis huden din er utsatt for disse bivirkningene, er det flere naturlige alternativer til kommersielle solkrem. Vær oppmerksom på at solkrem alternativer gir en betydelig lavere mengde solbeskyttelse enn kommersielle solkrem produkter.

Klær

Klær er den beste naturlige beskyttelse mot solen, sier Giacomoni, som sier at klær blokkerer de skadelige UV-stråler fra solen og beskytter huden mot skader. Mens dekker opp i solen kan høres ut som det siste du ønsker å gjøre, vil det beskytte huden din mot solens skadelige stråler. Hvis været er for varmt til å bære tunge klær for å dekke huden din, prøve seg noe hvitt eller lyse. Lette klær reflekterer solens stråler og holder deg kjøligere enn mørke klær, som absorberer dem. En stor solhatt vil også bidra til å skjerme kroppen mot solens stråler.

Sesame Oil

Ren sesamolje er et effektivt alternativ til naturlig solkrem. Ifølge Julie Gabriel, forfatter av "The Green Guide Beauty", sesamolje kan blokkere ut om lag 30 prosent av solens stråler. Sesamolje er tilgjengelig for kjøp fra de fleste kjøpmenn for en lav pris, og det fungerer som et naturlig alternativ til kommersielle solkremer. Påfør sesamolje til eksponert hud gang hver en til to timer for maksimal beskyttelse mot solen.

Coconut Oil

Kokosolje er et naturlig alternativ til solkrem. Kokos olje blokker ut så mye som 20 prosent av solens skadelige stråler, sier Gabriel. Påfør kokos olje til utildekket flekk på huden hver time for maksimal beskyttelse mot solen. Som et alternativ, blander kokosolje med shea smør og kokossmør å legge solbeskyttelse inn dine favoritt daglige hud produkter. Kjøpe kokosolje fra en naturlig kjøpmann eller hudpleie-butikk.

Aloe Vera

Aloe Vera gel er en vanlig og naturlig alternativ til solkrem, skriver Giacomoni. Ifølge Shalini Vadhera, forfatter av "Passport to Beauty", aloe vera gel reflekterer så mye som 20 prosent av solens skadelige UV-stråler. Aloe Vera er en sukkulent med ekstrakt som er nyttig for mange medisinske formål, alt fra sårtilheling til diabetes behandling. Kjøpe aloe vera gel fra naturlige kjøpmenn og hudpleiebutikker. Alternativt kan du dyrke planten hjemmefra og plukke et blad for å få tilgang til gel-lignende interiør. Uansett metode for å skaffe gelen, bruke den på huden hver en til to timer for solbeskyttelse.