Digidexo.com

Effekten av kobber Peptide på Negler

Effekten av kobber Peptide på Negler


Kobber peptid er et relativt nytt produkt som gjorde sin debut i 1997. Det er et stoff som hjelpemidler i generasjon produksjonen av elastin og kollagen, og er også en effektiv antioksidant. Det hjelper ikke bare i oppstrammende og mykgjørende på huden, men det også hjelpemidler i negl vekst og reparasjon.

Historie

Effektiviteten av kobber peptid ble først observert da staten Washington hadde en spesielt lang regnfull spell, og huden og hover av hester ble spesielt irritert. Kobber peptider ble brukt, som helbredet deres hud. Det ble imidlertid også lagt merke til at hestenes hover gjorde fremskritt mot helbredelse og sprekker var avsluttende.

Menneskelig Nail Forbedring

Som biokjemi av et menneske negl kan sammenlignes med en hest hov, det var ikke lenge før peptidene ble testet på menneske tånegler og negler. Det ble oppdaget at kobber peptid kremer hjulpet i helbredelsen av menneskelige negler og fremmet sunn vekst.

Slik fungerer det

Hemmeligheten bak den helbredende kraften av kobber peptid er at det øker mengden protein kollagen i negler, som i sin tur kan reparere spiker og spiker bed.