Digidexo.com

Hvordan behandle Horseshoe Kidney

Hvordan behandle Horseshoe Kidney


Horseshoe nyre er en ofte misforstått tilstand der nyrene av en utvikler barns fortsatt i livmoren blir sluttet eller smeltet sammen i den ene enden. De to nyrer smeltet sammen danner en "U" form, noe som gir betingelsen sitt navn. Les videre for å lære mer om hvordan du behandler hestesko nyre.

Hvordan behandle Horseshoe Kidney

•  Få tester gjort tidlig å se etter hestesko nyre. Noen tester som legen kan utføre i løpet av svangerskapet for å lete etter hestesko nyre inkluderer renal ultralyd, IV pyelogram, annullere cystourethrogram eller en blodprøve. Snakk med legen din om fordelene ved hver av disse testene for å se hvilken som er riktig for deg.

Klargjør for fraværet av behandlingstilbud. Mange med hestesko nyre krever ingen behandling i det hele tatt. Hvis det ikke er noen symptomer til stede, så er det ingenting å behandle. Om lag en av tre personer vil ikke ha noen symptomer på hestesko nyre.

Se etter symptomer som kan tyde på hestesko nyre. Vanlige symptomer som kan være et tegn på tilstanden er smerter i magen og sidene, feber, rastløshet, blod i urinen eller skyet urin, urinveisinfeksjon og oppkast. Ta barnet til en lege umiddelbart dersom disse symptomene dukker opp.

behandle symptomene, ikke sykdommen. Dessverre er det ingen kur for hestesko nyre, og alt du kan gjøre er å behandle symptomene for å lindre smerter og ubehag.

Se etter farlige forhold som ofte er forbundet med hestesko nyre slik at de kan behandles med en gang. De vanlige plager forbundet med hestesko nyre er nyrestein, nyrekreft, hydronefrose, Wilms tumor og en håndfull av hjerte-, skjelett og nervesystemet anomalier.

Unn nyrestein forbundet med hestesko nyre med reseptbelagte medisiner, eller ved hjelp av lydbølger for å bryte de små krystallene opp slik at de kan sendes gjennom systemet. Leger bruker en spesiell maskin for å gjøre dette. Spesielt store eller gjentakende nyrestein vil noen ganger kreve kirurgi.

Ta antibiotika for å behandle urinveisinfeksjoner som er svært vanlig for de som har hestesko nyrer.

Hint

  • De med hestesko nyre må betale svært nøye med på kroppen sin og har regelmessige kontroller for å unngå eventuelle skader som kan være forårsaket av en rekke komplikasjoner som vanligvis forbindes med hestesko nyre.
  • De synlige symptomene på hestesko nyre er faktisk et resultat av andre forhold forårsaket av mangelen, ikke hestesko nyre selv.