Digidexo.com

Hvordan overvinne frykt for Crowds

Hvordan overvinne frykt for Crowds


Frykt for folkemengder eller enochlophobia er en fobi, som er en intens frykt for noe som ikke utgjør noen reell trussel. Symptomer på fobier inkluderer kortpustethet, hjertebank, brystsmerter, skjelving, svetting, kvalme og svimmelhet. Få behandling for din frykt for folkemengder hvis det forstyrrer normal funksjon. Hvis du bor i en stor by, og må møte store folkemengder ofte eller hvis din fobi er kronisk eller overdreven, søke hjelp for din tilstand.

Bruksanvisning

•  Sett opp en avtale med en helsepersonell. Terapi for fobier hjelper deg å finne den virkelige frykten bak fobi eller hva med å være i folkemengder er skremmende. Effektiv behandling kan omfatte en effektiv form for kognitiv-atferdsterapi kalles systematisk desensitivisering eller eksponeringsterapi. I denne type terapi, du gradvis møte din frykt for folkemengder i fantasien og i virkeligheten, hjelper du innser at situasjonen er ikke skadelig. En psykiater kan foreskrive medisiner.

Bruk selvhjelp strategier for å overvinne din frykt for folkemengder. Lær så mye du kan om fobier, anbefaler HelpGuide.org. Fobier er vanlig og kan behandles.

Challenge din fobi, anbefaler Moodjuice nettsted, utviklet av Choose Life Falkirk, en selvmordsforebyggende program i Skottland, og NHS Forth dalen voksen klinisk psykologi Service. Finn ut fakta. Minn deg selv på at frykten er urealistisk. Folk møter publikum hver dag uten noen skadelige konsekvenser.

Plan hva ville du gjøre hvis et problem oppstod under i en folkemengde. Bestem deg for en reaksjon å føle seg mer trygg i en angst-produserende situasjon.

Fortell deg selv hva du vil fortelle en venn som hadde den samme frykten. Forstå at din frykt er urealistisk.

Øv avspenningsteknikker. Dyp pusting, meditasjon og muskelavslapning er effektive behandlinger for angst fordi de roe deg ned raskt.