Digidexo.com

Hvordan du velger en kjeveortoped

Hvordan du velger en kjeveortoped


Plukke rett tannteknikeren er viktig fordi prosessen med ortodontisk arbeid kan være smertefullt og trekkes ut over en lang tidsperiode. Stole på din orthodontist er integrert til å gjøre det til en hyggelig opplevelse, og noen få enkle trinn kan hjelpe deg med å velge riktig orthodontist.

Bruksanvisning

•  Spør rundt for å få en følelse for hvem andre i ditt område godkjenner. Spør hvordan dine venner og bekjente føler om sine Ortodonti 'praksis, kontorer og måte med pasienter og ansatte.

Se etter store tenner og vurdere å gå til kjeveortopeder ansvarlige for dem. Som noen som oppsøker en frisk hårklipp i henhold til andres stiler, gjøre det samme med tennene. Hvis du beundre noens nylig avslørt smil, spørre om hennes kjeveortoped.

Gå inn for en konsultasjon med en kjeveortoped. Et viktig skritt i å plukke riktig orthodontist er faktisk sitter i stolen og ha legen vurdere dine behov. Hvis du føler deg komfortabel med legen og rolig med sine anbefalinger for behandling, bør du vurdere å jobbe med ham på lang sikt.

Få anbefalinger fra tannlegen din. Tannleger vil ofte gjerne henvise pasienter til kjeveortopeder de stoler på, og hvis arbeid de beundrer. Fordi både fagfolk er avhengige av hverandre for henvisninger, tannleger er sannsynlig å være kresen i å avgjøre hvilke orthodontist å gi sin tilslutning.

Tenk kostnader og forsikringer. En av de mest praktiske og enkleste måtene å velge en kjeveortoped er å finne ut hvilke som aksepterer din forsikring og hvor mye de prosedyrer de har tenkt å gjøre vil koste i det lange løp. Kjeveortopeder bør være villig til å diskutere ulike behandlingsalternativer for å finne ut hva som er mest kostnadseffektivt for den enkelte pasient.