Digidexo.com

Helsemessige fordeler av Bee Propolis Væske

Helsemessige fordeler av Bee Propolis Væske


Propolis er et naturlig antibiotikum, og har blitt brukt i behandling av munnsår, hudinfeksjoner, kaldt og influensa symptomer, lunger, solbrenthet, kviser og hudinfeksjoner. Det er også nyttig i å bygge opp immunforsvaret til mennesker kjemper kreft og andre invasive sykdommer.

Origins

Bie propolis er en vokslignende harpiks produsert av honningbier fra planter og brukes som en fugemasse for å forsegle sprekker i deres elveblest og opprettholde kolonien helse ved å holde ut bakterier. Den mest vanlige fargen er brun, men som er bestemt av den tilgjengelige vegetasjon.

Egenskaper

Bee propolis er høy i B-kompleks vitaminer, samt minst fire andre vitaminer, inkludert C, E og A. Det er høy i flavonoider, mineraler og sporstoffer. Den inneholder også aminosyrer, fettsyrer og aromatiske estere.

Advarsel

Personer med en historie med allergi mot bie og vepsestikk og / eller honning bør rådføre seg med helsepersonell før du bruker bee propolis å unngå fare for allergiske reaksjoner. Propolis er ikke blitt kjent for å ha noen negative interaksjoner med medikamenter.

Vitenskapelig Testing

Forskere ved National University of Technology i Argentina har funnet ut at bee propolis er et naturlig konserveringsmiddel som hemmer bakterievekst av E. coli.

Reseach

Siden flytende propolis er ansett som en mat, kan det ikke bli patentert og gir dermed ingen penge incitament for farmasøytiske selskaper å vie til forskning og utvikling av nye derivater.