Digidexo.com

Naturlig rette for tilstoppede arterier

Tilstoppede arterier kan føre til høyt blodtrykk, diabetes og koronar hjertesykdom. Dette er et alvorlig problem, siden koronar hjertesykdom er en av de ledende stillende i Amerika. Livsstilsvalg bidrar til utvikling av tette blodårer, men det er skritt man kan ta for å rense arteriene naturlig. Mange av disse trinnene innebære bruk av naturlige urter og forbruk av matvarer som er rike på folsyre.

Livsstil

Tilstoppede arterier er best forebygges eller reverseres ved å gjøre endringer i livsstil. Fjerne fet mat og kolesterol, ikke drikker alkohol eller røyker, spiser sunnere og engasjere seg i trening kan forebygge tilstoppede arterier fra forverres og også hjelpe kroppen reparere tette arterien. Trening forbrenner fett, noe som reduserer mengden fett som kan tette blodårene. Trening fører også til en frigjøring av den kjemiske nitrogenoksid, som beskytter veggene i blodårene. Hard trening er den mest effektive, blant annet øvelser som løping, svømming, sykling og intens aerobic.

Urter

En rekke urter er nyttig i unclogging arterier. Hvitløk bør brukes hver dag. Hvitløk blandet med appelsinjuice eller eple cider eddik kan gjøre en effektiv arterie rensing tonic. Rutin kan styrke arteriene og kapillærer. Hagtorn bær ekstrakt er veldig beskyttende av hjertet. Passiflora incarnata løser opp blodårene for å redusere blodtrykket. Denne urten er tørket og malt til te. Ginkgo biloba stimulerer sirkulasjonssystemet, oppmuntre til lindring av tette blodårer.

Foods

Mange matvarer er nyttig i unclogging arterier. Sitron skreller dynket i vann i et par timer og deretter fortært kan bidra til å styrke arteriene. Honning og gulrot juice bør brukes daglig for å rense arteriene. Nyere studier utført i Journal of American College of Cardiology funnet at folsyre har evnen til å senke homocystein, som er delvis ansvarlig for tilstoppede arterier. Eggeplomme, bønner, linser, erter, mandler, nøtter, fullkorn, hvete, poteter, spinat, rødbeter, rosenkål, brokkoli, kål, asparges, bananer, appelsiner og fersken har all folsyre.