Digidexo.com

Hvordan å behandle Poison Ivy Utslett med orale steroider

Hvordan å behandle Poison Ivy Utslett med orale steroider


Orale steroider, slik som kortikosteroider, blir ofte brukt til å behandle mer alvorlige tilfeller av Poison Ivy utslett, for eksempel når utslettet dekker en stor andel av kroppen, eller når blemmer bli infisert eller ødelagt. I de fleste tilfeller kan orale steroider gi rask lindring av symptomene på en Poison Ivy utslett når de brukes under nøye oppsyn av legen din.

Bruksanvisning

Unn Poison Ivy utslett med orale steroider i uvanlig alvorlige tilfeller. Hvis giften eføy utslett dekke en stor del av kroppen din, hvis deler av utslett blir smittet, eller hvis utslett ikke svare på konvensjonell behandling som havremel bad, Calamine lotion eller hydrokortison krem, bør du oppsøke lege. Alvorlig utslett kan også føre til blodforgiftning hvis medisinsk behandling ikke er søkt omgående.

til legen din eller helsepersonell for å finne ut av om orale steroider bør brukes til å behandle Poison Ivy utslett. Legen din kan velge å foreskrive oral steroider hvis du for tiden blir behandlet for en annen medisinsk tilstand som kan forverre utslettet, for eksempel eksem, psoriasis, matallergier og mange andre. Orale steroider kan raskt redusere utslett og kløe, og fremme helbredelse mer effektivt.

Få en resept fra din lege eller helsepersonell for orale steroider til å behandle Poison Ivy utslett. (Prednisolon er den mest vanlige medisiner for denne type behandling.) Generelt vil resepten vare i ca 12 dager, med de doseringer som smalner av nedover mot slutten av behandlingen.

Ta orale steroider som anvist, og pass på å ta riktig mengde piller hver dag. Ikke slutt å ta de orale steroider til du er ferdig med resept, selv om giften eføy utslett har helt forsvunnet. Unnlatelse av å fullføre den muntlige steroidbehandling kan føre til utslett å gå tilbake, muligens enda verre enn før.

Rapport noen alvorlige bivirkninger til legen din mens du tar den muntlige steroider. Vanlige bivirkninger er søvnløshet, vektøkning, hevelse i ansiktet, tretthet, magesmerter og til og med et utbrudd av akne. I tillegg kan det tar orale steroider forårsaker komplikasjoner for diabetikere, fordi blodglukosenivået kan heves.

Planlegg en oppfølging besøk med legen din dersom giften eføy utslett vedvarer utover 14 dager etter å ha blitt utsatt for anlegget.

Tips og advarsler

  • Det kan være lurt å prøve flere konvensjonelle løsninger for å behandle Poison Ivy utslett, som Calamine lotion og kalde omslag, før du bruke pengene på potensielt kostbar behandling med orale steroider.