Digidexo.com

Slik fjerner kirurgisk tape

Kirurgisk tape er vanligvis brukes i sykehus og helsevesenet innstillinger for å sikre og kjole sår. Det er veldig slitesterk og har en stong selvklebende bakside for å hindre at båndet faller av for tidlig. Det kan noen ganger være vanskelig å fjerne tapen på grunn av limet, så noen vanlige husholdningsartikler kan brukes til å gjøre prosessen smertefri.

Bruksanvisning

Slik fjerner kirurgisk tape

•  Fukt et tørkepapir i teknisk sprit.

Gni kirurgisk tape som du kommer til å ta med papirhåndkle mettet i alkohol. Alkoholen vil begynne å oppløse selvklebende bakside av båndet som er mot huden din.

Løft det ene hjørnet av kirurgisk tape med fingerneglen.

Begynn å trekke båndet i en oppadgående bevegelse. Som du trekker båndet, plasser tørkepapir mettet med alkohol på huden der hjørnet av båndet var.

Fortsett å trekke båndet oppover og av mens gni papirhåndkle mettet i alkohol på huden rett under båndet.

Når kirurgisk tape er fjernet, gni huden med mer alkohol for å fjerne klebemiddel som fremdeles kan være på huden din.

Hint

  • Vær forsiktig så du ikke får rubbing alkohol i noen sår som du kan ha, da dette vil føre til brenning og muligens skade de helbredende cellene i såret.
  • Ikke bruk rubbing alkohol rundt dine øyne, nese eller munn. Hvis det blir sprutet inn i øynene, skyll øynene med vann i 15 minutter og kontakt lege. Hvis uhell, gå til din lokale legevakten umiddelbart.