Digidexo.com

Aerobic fitness rutiner

Aerob trening, noen ganger kalt cardio trening, er fysisk aktivitet som øker hjertefrekvensen og respirasjon, å øke mengden av oksygen i blodet. Aerobic aktiviteter er vanligvis vedvare i minst 30 minutter, noe som bidrar til å brenne kalorier og øke hjerte helse.

Sykling

Mens gåing og jogging er en fin måte å holde seg i form, de har en tendens til å skape en høy mengde innvirkning på leddene og forårsake skader. Sykling for aerobic fitness er en god måte å få pulsen opp og jobbe bena uten å skade leddene. Enten du rir utenfor eller på en stasjonær sykkel, bør du satse på minst 30 minutter med kontinuerlig sykling. Begynn i et behagelig tempo for de første 5 minuttene, og øke hastigheten i løpet av midten av turen. Hvis du bruker en stasjonær sykkel, satt lav motstand å starte og øke det som du avanserer. Dette vil tillate kroppen å varme opp og hjertet og lungene til å levere oksygen raskere før du går for hardt. Som du sykkel, bør målet være å holde en høy tråkkfrekvens på rundt 90 rpm; da vil du gjøre 90 fulle sirkler av pedalene hvert minutt. Dette vil holde pulsen opp og tvinge deg til lavere gir, holde deg fokusert på aerob utholdenhet.

Svømming

Blanding kondisjonen din treningsøktene mellom ulike aktiviteter, eller kryss trening, er en god måte å holde trener moro en interessant. Svømming er en utmerket aerobic aktivitet som også vanligvis har lavere felles virkningen at løping og gåing. Et problem mange har med svømming er at de har en tendens til å blir fort sliten, noe som gjør det vanskelig å opprettholde trening i minst 30 minutter for å få en god aerob trening. Når svømming for fitness, er det viktig å gå sakte og utnytte ulike slag for å holde det gående hvis det er nødvendig. Start ut med en langsom freestyle hjerneslag for noen runder og gå videre til ulike de som du trett. På mage, rygg og sidestroke er ofte enklere og mindre slitsomt, slik at du kan forlenge treningen.

Yoga

Ved hjelp av yoga som en av dine ukentlige aerobic fitness økter kan være en fin måte å blande ting opp, men du må sørge for at økten du går til faktisk utgjør en aerobic trening. Ulike yoga instruktører vil ha ulike mål for sine klasser og rutiner. For at yoga for å kvalifisere som aerobic, må du være i bevegelse ganske konstant og engasjerende musklene til enhver tid. Høy intensitet yoga rutiner vil være best for å øke pulsen og holde det løftet. Du trenger ikke nødvendigvis å gjøre vanskelige positurer - du må bare holde seg aktiv og bevege seg nok til å opprettholde en høy hjertefrekvens hele klassen. Under en aerobic yoga rutine, vil du sannsynligvis bli varm og svett etter bare noen få minutter av trener.