Digidexo.com

Hvordan identifisere Takykardi

Takykardi er et hjerteslag som er godt over det normale område for en persons alder. Må ikke forveksles med en uregelmessig hjerterytme, er takykardi en konsekvent rytme som varer i mer enn noen få sekunder. Med riktig kunnskap, kan du få øye på takykardi og få riktig medisinsk behandling.

Hvordan identifisere Takykardi

Takykardi prisene varierer etter en persons alder. Følgende er en liste over hva som utgjør som takykardi basert på alderen på en person. Det er viktig å være klar over på forhånd hva målet hvilepuls er. Husk, hvis du er fysisk aktiv, vil pulsen naturlig være høyere i disse tider. Enkelte priser: 1-2 dager:> 159 slag per minutt; 3-6 dager:> 166 bpm; 1-3 uker:> 182 bpm; 1-2 måneder:> 179 bpm; 3-5 måneder:> 186 bpm; 6-11 måneder> 169 bpm, 1-2 år:> 151 bpm; 3-4 år:> 137 bpm; 5-7 år:> 133 bpm, 8-11 år:> 130 bpm, 12-15 år:> 119 bpm og> 15 år - voksen:> 100 bpm.

Vær oppmerksom på andre symptomer forbundet med takykardi. Mens den primære indikatoren er en høyere enn normal puls, kan andre faktorer bidrar slik som kortpustethet, tretthet, svetting, svimmelhet, besvimelse, svimmelhet, brystsmerter og angst.

Mens de fleste (men ikke alle) former for takykardi er harmløse, det er et punkt der medisinsk behandling skal være prøvd. Hvis du har vært inne i en hjertefrekvens som faller i takykardi klasser, og det har vært konsekvent i mer enn 20 minutter, bør du oppsøke lege. Ikke forsøk å transportere deg selv til et sykehus som besvimelse kan forekomme. Hvis du opplever noen av de andre symptomer forbundet med takykardi og de går, men ikke bedres, kontakt lege.

Når du blir sett av en medisinsk faglig, vil en rekke faktorer bidrar til diagnostisering av takykardi. Hjertefrekvens, sammen med andre fysiske symptomer, vil bli tatt i betraktning sammen med resultater fra ulike tester du vil pådra seg. Vanligvis et elektrokardiogram (EKG) vil ta en titt på de elektriske impulsene fra ditt hjerte, vil en fysisk eksamen skje og ofte blodprøver vil bli kjørt for å utelukke eventuelle andre potensielle problemer.

Når en diagnose av takykardi har funnet sted, bør videre behandling og forebygging skje med hjelp fra legen din. En underliggende årsak kan behandles for å redusere forekomster av takykardi og enkle manøvrer som legen din kan vise deg noen ganger kan stoppe et angrep av takykardi i sitt spor. Noen ganger holder pusten, bærer ned, som samler halspulsåren eller bader ansiktet og halsen i kaldt vann kan bringe pulsen ned igjen. Men ikke prøv noen av disse manøvrene uten å konsultere lege. I noen tilfeller kan medisinering være nyttig i å kontrollere hjerterytmen og impulser som betablokkere. Disse er tilgjengelig på resept fra legen din og han kan avgjøre om de er riktig for deg.

Hint

  • Hvis du tror du opplever eller har opplevd takykardi, er det viktig å konsultere legen din. Det kan være en mer alvorlig underliggende årsak som må identifiseres og behandles.