Digidexo.com

Hvordan velge den beste Antidepressive for Weight Loss

Siden vektøkning kan være et symptom på depresjon, mange mennesker ønsker å velge den beste antidepressivum for vekttap. Med overflod av antidepressiva tilgjengelig kan det være vanskelig å velge den beste antidepressivum for vekttap. Det er noen antidepressiva som er kjent for å hjelpe folk brenne ekstra kalorier og hjelpe folk øke metabolismen. Hvis du sliter med depresjon og vektøkning, er det best å snakke med en lege som kan foreskrive en antidepressant medisin som vil hjelpe lindre angst og hjelpe til med vekttap. For å finne den beste antidepressivum for vekttap, følger tipsene nedenfor.

Hvordan velge den beste Antidepressive for Weight Loss

For å gå ned i vekt med antidepressiva, spør legen din om bupropion. Mange har gått ned i vekt tar bupropion; kan imidlertid antidepressant ikke være like effektivt som andre medisiner mot depresjon.

Spør legen din om Adderall (Dexedrine) for vekttap med antidepressiva. Adderall brukes til å være foreskrevet for vekttap, men nå er det foreskrevet mer for ADHD. Vær forsiktig med Adderall fordi medisinen anses å være vanedannende.

Be legen din for et antidepressivum som vil øke stoffskiftet. Antidepressiva som pramipexol og selegilin er dopaminerge antidepressiva som påvirker skjoldbruskkjertelen funksjon ved å redusere prolaktin. Lave prolaktinnivå bidra til å øke skjoldbrusk hormoner som i sin tur øker stoffskiftet.

Hvis du vil redusere cravings, spør legen din om reboxetine. Reboxetine hjelper folk spiser mindre fordi antidepressiva øker nivåene av noradrenalin. Noradrenalin bidrar til å redusere appetitten. Reboxetine er tilgjengelig i flere land over hele verden; Det er imidlertid ikke tilgjengelig i USA.

Hvis du søker etter de beste antidepressiva for vekttap, unngå SSRI antidepressiva. SSRI-medisiner som fluoksetin (Prozac), paroksetin, og Lexapro tendens til å føre til vektøkning. Paroxetin har særlig blitt rapportert å ha en bivirkning av vektøkning for mange mennesker.

Hint

  • Når du tar antidepressiva for depresjon og vekttap, må du huske på at det fortsatt er viktig å trene regelmessig og følge et sunt kosthold.
  • Denne artikkelen er kun ment som informasjon, og bør ikke brukes som medisinske råd.