Digidexo.com

Tegn og symptomer på acid reflux i Voksne

Tegn og symptomer på acid reflux i Voksne


Acid reflux, også kjent som GERD, eller gastroøsofageal reflukssykdom, produserer flere vanlige symptomer som oppleves av millioner av mennesker på en jevnlig basis. Selv små skritt som å unngå krydret mat kan hjelpe grense episoder, å kunne identifisere symptomer er første skritt i å lære å behandle eller unngå sure oppstøt helt.

Burning Sensation

Dette er den vanligste symptomet oppleves av voksne. Halsbrann er kjent for å frembringe en brennende følelse hvor som helst mellom magen og halsen, men det er mest vanlig filt gjennom brystområdet.

Oppstøt

Noen ganger acid reflux skaper et oppgulp følelse, vanligvis følte som en sur smak i munnen. Hovedsak magesyre ryggen opp gjennom halsen. Dette kan føre til oppkast magesyre.

Magesmerter og dyspepsi

Magesmerter trenger ikke å være ledsaget av en brennende følelse som skal tilskrives syre reflux. Faktisk, noen mennesker som lider av acid reflux utvikle dyspepsi. Dette syndromet fører til symptomer som generell magesmerter. Andre symptomer på dyspepsi er raping og uvanlig oppblåsthet i tillegg til kvalme, spesielt etter å ha spist et tungt måltid.

Administrerende Acid Reflux

Selv om det ikke kan være mulig å fullstendig eliminere sure oppstøt, er det mulig å hindre graden og varigheten av sykdommen. Unngå fet mat, sitrusfrukter, alkohol og koffein er det første skrittet. Reseptbelagte medisiner og antacida er også effektive i å lindre halsbrann symptomer. Hvis disse metodene ikke fungerer, kan legen være i stand til å identifisere en passende metode for behandling, som kan omfatte reseptbelagte-styrke medisiner.