Digidexo.com

Hvordan bruke akupunktur for halsbrann

Halsbrann er en brennende følelse under brystbenet skyldes en tilbake flyten av magesyre i spiserøret. Halsbrann produserer også en sur eller bitter smak i munnen og halsen, og det kan vare i noen minutter eller noen timer om gangen. Ett alternativ behandling for halsbrann er akupunktur. Dette er en anciet kinesisk behandlingsalternativ som praktiseres over hele verden. Akupunktur lindrer smerte og lidelse og returnerer kroppen tilbake til normal funksjon. Hvis du ønsker å bruke akupunktur for halsbrann, er det et par ting du bør vite om prosessen.

Hvordan bruke akupunktur for halsbrann

•  Ring legen din og planlegge en avtale. Før du begynner akupunktur behandling, må du først bekrefte at du faktisk har halsbrann. Legen din kan avgjøre hvorvidt du har halsbrann eller en annen helsetilstand. Mange mennesker opplever sporadisk halsbrann, men kronisk halsbrann tyder på at du kan ha et alvorlig helseproblem.

•  Gå til din planlagt avtale og møte med legen din. Som en del av medisinsk vurdering, spør legen om at du spørsmål om din nåværende helsetilstand, livsstil atferd og medisiner du tar. Han må også gi deg en generell fysisk undersøkelse og utføre visse tester på deg, før han kan diagnostisere halsbrann.

Fullfør de nødvendige testene. Legen din kan gi deg visse tester, for eksempel den øvre endoskopi test (ser ut inni spiserør og mage) og esophageal manometry test (sjekker for å se om øsofagus fungerer som den skal). Legen kan gjøre en formell diagnose etter at hun fullfører disse testene.

Diskuter akupunktur med legen din. Legen din kan fortelle deg om dette er en passende behandling alternativ for deg. Han kan også være i stand til å anbefale en kvalifisert akupunktør til deg.

Finn en akupunktør og planlegge en avtale. Hvis legen din ikke vet en lokal akupunktør, kan du prøve å søke etter en på Acufinder.com hjemmeside, eller se i den lokale telefonkatalogen.

møte med akupunktør. Under første kontor besøk, drøfter akupunktør behandlingsprosessen med deg. Du må fylle ut et helse spørreskjema, informere akupunktør om eventuelle medisiner som du tar og også fortelle ham om noen av de aktuelle medisinske problemer du måtte ha.

Ta akupunkturbehandlinger. Akupunktøren informerer deg om hvor mange behandlinger du kommer til å trenge. Hver økt kan vare alt fra 20 minutter til 1 time. Hun setter slanke nåler inn i huden (eller bruker et annet verktøy som elektrisk stimulering, laser, akupressur eller varme og urter) og bruker dem i forskjellige akupunkturpunkter som ligger langs meridianene i kroppen. Dette reduserer smerte i kroppen din og gjør at kroppen kan helbrede.

Hint

  • Sørg for å gå tilbake til legen din dersom akupunktur behandling ikke fungerer for deg.