Digidexo.com

Måltider for vektøkning

Måltider for vektøkning


Økende vekt på en sunn måte er det viktigste aspektet av din vekt-få forsøke. Det er viktig å sette sammen et sunt måltid plan for å få vekt, men ikke gjøre kroppen usunn.

Forholdstall og Deler

For måltider optimalisert for å få vekt på en sunn måte, Dr. Dan Heinemann, styremedlem i American Academy of Family leger, tyder på WebMD nettsted, som du del dine måltider for 60 til 70 prosent karbohydrater, 10 til 15 prosent protein og en liten mengde gode fettstoffer som umettet og enumettet fett.

Vektøkning tips

Når du planlegger dine måltider er det viktig å huske at den beste måten å få vekt er å spise mat som er høyere i kalorier, vitaminer og mineraler enn matvarer høyere i fett og sukker. Mens fett og sukker vil gjøre deg opp i vekt, vil det ikke være sunt eller velproporsjonert vekt.

Eksempel Meals

Ifølge Pittsburgh Steelers 'lag ernæringsfysiolog konsulent, Leslie Bonci, RD, sunt måltid plan alternativer inkluderer kylling salat med bakt potet og fruktjuice eller en bagel sandwich med kalkun og ost med et stykke frukt. En grønnsak omelett med ost stekte poteter og to stykker av hele korn toast er et sunt alternativ.