Digidexo.com

Biggest Loser Gaver

The Biggest Loser debuterte på NBC i oktober 2004, og har hjulpet deltakerne sesong etter sesong for å nå sine vekttap mål. Showet har inspirert mange amerikanere til å starte sin egen vekttap reisen til å være sunne og friske. Bruken av Biggest Loser-tema eks hjelpe de som ønsker å gå ned i vekt og bli sin egen største taperen. Disse tema gaver er også stor for enhver fan, uavhengig av vekt og fitness behov, av Biggest Loser showet.

Bøker

Mange bøker har blitt skrevet siden starten av Biggest Loser, inkludert tips fra trenere, tidligere cast medlemmer og kjendiskokker. Kokeboken linjen inkluderer sunne oppskrifter som har blitt testet på ranchen og ved deltakarar. Kokebøker inkludere "Biggest Loser Cookbook", "Family Cookbook", "Simple Swaps" og "Complete Calorie Counter." Andre Biggest Loser bøker inkluderer "seks uker til en sunnere deg", "Fitness Program" og "suksesshistorier".

Klær

I de senere årene, lanserte Biggest Loser sin egen linje av klær med logo T-skjorter i konkurrent farger, ball hatter, trener sitat T-skjorter, singleter og gensere. Det er enda en linje av treningsklær med topper, bunner og komplette antrekk for å gjøre trene komfortabel.

Video Games

Sammen med Nintendo har Biggest Loser kommet opp med to spill for Wii-konsollen, med trenere, tidligere deltakere og utfordringer fra showet. Spillet hjelper deg å finne en trening ritual, diett planer og setter deg opp på din vekttap reisen. Det er også tilbehør for bruk med Wii spill, inkludert Fit Board, dumme klokkene, hoppe tau og håndledd og ankelvekter.

DVDer

Gi noen som ikke kan gjøre det til Biggest Loser ranch en følelse av hva det er som å gå gjennom en siste sjanse trening. The Biggest Loser DVD-samlingen byr på alt fra å komme i gang, cardio, yoga og, ja, en siste sjanse trene. DVDer inkluderer "Cardio Max", "30-dagers Jump Start", "Boot Camp", "vekttap" og "Yoga med Bob Harper."

Tilbehør

Ingen Biggest Loser trening er komplett uten alt tilbehør, inkludert bodybug system. Den bodybug system poster bevegelse, kaloriinntak, kaloriforbruk, skritt tatt og annen relevant informasjon som trengs for å gå ned i vekt. Den bodybug kobler seg til Internett og kartlegger fremgang, feil og gir tips for å forbedre din vekttap fremgang. Andre Biggest Loser tilbehør inkluderer vannflaske, bad skala og vekter.

Medlemskap i klubben

Gi medlemskap til Biggest Loser Club til noen som er en stor fan av showet, og jobber for tiden med å få plass og trim. Med medlemskap, kan han eller hun få trening tips, logg inn deres fremgang og finne sunne oppskrifter, inkludert noen fra showet. Også på nettstedet er suksesshistorier og vekttap tips fra andre medlemmer og siste showet cast.