Digidexo.com

Hvordan Reduser Metabolism

Selv om de fleste mennesker forsøke å øke sin metabolisme å bo i toppform, noen ganger må du kanskje redusere stoffskiftet. Du kan finne deg selv i en krisesituasjon der du må spare all den energien du kan eller kan du desperat ønsker å få vekt og ikke bryr seg hvis du mister muskler gjør det. Her er måter å øke metabolismen.

Hvordan Reduser Metabolism

Flytt så lite som mulig. Trening av noe slag øker stoffskiftet, selv små, nervøse bevegelser. Å bremse ned stoffskiftet, finne ting å gjøre som holder deg på ett sted. Også, når du må reise, kjøre og parkere så nært som mulig.

Hold deg unna alle muskelbyggende aktiviteter når du flytter. Muskler forbrenner kalorier raskt og effektivt, mens fett forbrenner færre kalorier og så holder stoffskiftet lavere.

Spis mindre og plass dine måltider lenger fra hverandre. Jo mindre du spiser og jo lenger kroppen din trenger å vente på mat, jo mer kroppen reduserer sin metabolisme. Mangelen på mat sender kroppen meldingen om at mat kan være vanskelig å få, så det brenner energi saktere.

Hold varm med løs, isolerende lag med klær og et varmt miljø. Selv om den ikke har en spesielt stor effekt på stoffskiftet, trenger kroppen din å forbrenne mer energi når det er kaldt å generere nok varme til å holde kroppstemperaturen stabil.

Hint

  • Varm mat og drikke hjelpe deg å holde en jevn temperatur, slik at kroppen din ikke trenger å bruke energi på å regulere det.
  • Hvis du ønsker å redusere stoffskiftet fordi du har en stoffskiftesykdom eller hypertyreose, søke medisinsk hjelp i stedet for å redusere stoffskiftet selv.