Digidexo.com

Hvordan få til størrelse 0

Hvordan få til størrelse 0


Størrelse 0 er en kulturell besettelse i USA. Moteindustrien og media fremme bittesmå kvinner med nesten uoppnåelige tall. Ikke alle er ment å være en størrelse 0. Størrelsen på klærne er direkte proporsjonal med hvor høy du er og kroppen din type. Hvis du har brede hofter, uansett hvor liten midjen din er og hvor flat magen din er, kan du aldri passe inn i en størrelse 0. Før du starter din reise til en størrelse 0, snakk med legen din om hva som er en sunn størrelse for deg. Uansett om din ideelle størrelse er 0, kan du ta disse trinnene for å skape en sunnere og slankere du.

Hvordan få til størrelse 0

Tell kalorier og spise riktig. Bruk en online kalori-behov kalkulator for å finne din ideelle kalori inntak for vekttap. Begrense kaloriinntaket ditt er en viktig del av å miste vekt og komme til målet ditt størrelse, men du trenger for å få de riktige kalorier. Laste tallerkenen din med magre proteiner som kylling, fisk og belgfrukter, få rikelig med grønnsaker og hold deg til komplekse karbohydrater. Balanserte måltider vil sikre at du har den energien du trenger for å være aktiv.

Oppgave. Trening er en viktig del av enhver sunn vekt-tap programmet. Finn fysisk strenge aktiviteter som du liker og planlegge tid til å gjøre dem tre til fire ganger i uken. Balansere dine treningsøkter for å inkludere kardiovaskulær trening og vekt trening. Leter du etter aktiviteter du liker som gjør det lettere for deg å holde tritt med treningen rutine. Det er ingen løsning å oppnå den perfekte kjole størrelse som ikke involverer noen form for innsats.

Lytt til kroppen din. Hvis du er sulten, spiser, og hvis du er i smerte, gi deg selv en pause fra trener. Sulter deg selv eller overexercising kan forårsake langsiktige skader som vil sette deg tilbake i din søken for å passe inn i din perfekte kjole størrelse.

Spor framgangen din. Jevnlig opptak av det du spiser, hvor mye du trener, din vekt og ditt mål vil holde deg ansvarlig. I tillegg kan du identifisere trender i din vekt-tap mønstre. Hvis du byttet treningsprogrammer og tapte ytterligere 2 inches i en bestemt måned, en logg over hva du har spist og hvordan du har jobbet ut vil gjøre det enkelt å se om det nye tallet er knyttet til nytt treningsprogram.

Vær tålmodig og være å akseptere. Å miste inches og pounds på sunn måte er en prosess. Du er mer sannsynlig å holde vekten av hvis du tar deg tid til å nå dine mål. Være å akseptere og være stolt av dine prestasjoner. Feire hver gang du slipper en kjole størrelse. Selv om du aldri gjør det til størrelse 0, tar stolthet i å bli en sunnere person.

Hint

  • Ta kontakt med din helse-omsorg leverandøren før du starter en diett og treningsprogram. Ikke alle kan oppnå en størrelse 0, og være sunn samtidig. Ekstrem slanking og trening kan føre til helseproblemer, slik som håravfall og svake bein. Hvis du fokuserer din vekttap på helse heller enn en kjole størrelse du vil holde deg på rett spor.