Digidexo.com

Hvordan få en Slim Torso

Hvordan få en Slim Torso


Det torso, også referert til som stammen består av magemusklene, ryggmusklene og brystmusklene. Det er den midtre del av legemet, som ofte er et problemområde for mange mennesker. Menn og postmenopausale kvinner er utsatt for å få fett i magen. Å slanke seg overkroppen, må du slanke seg over hele kroppen fordi du ikke kan få øye redusere ett område av kroppen. Et sunt kosthold og målrettede øvelser kan hjelpe tone og slank midsection.

Hvordan få en Slim Torso

•  Ta på sunne matvaner fordi sunn mat er lavere i kalorier og fett. Fokuserer hovedsakelig på plante-baserte matvarer, inkludert hele korn og et bredt utvalg av grønnsaker og frukt. Spis kjøtt som kommer fra magre kilder, for eksempel kylling, fisk og kalkun. Kutt ned på sukker, enkle karbohydrater som hvitt brød og hvit ris, og mettet fett, som smør. Unngå fast fett fra full-fett meieriprodukter og forbruker nonfat eller lav-fett meieriprodukter i stedet.

Sjekk din del størrelse fordi spise for mye kan sabotere dietten din. Spis halvparten av restaurant måltider fordi de fleste porsjonsstørrelser i restauranter er overdimensjonert. Husk at en enkel servering av grønnsaker eller frukt bør tilsvare størrelsen på knyttneve; en enkel servering av kjøtt bør være på størrelse med håndflaten og en potet bør være på størrelse med en mus.

Ta en flaske vann med deg uansett hvor du går. Drikk minst åtte glass vann daglig. Vann holder fordøyelsessystemet sunt, og det fyller deg opp slik at du er mindre sannsynlig å nå for snacks og overspise.

Start treningen. Øke hjertefrekvensen ved å svømme, hastighet gange eller sykling. Tar sikte på å fullføre 30 minutter med kardiovaskulær trening på fem dager i uken. Trene på et moderat intensitet der du kan holde en samtale mens du trener. Når dette er behagelig, øke intensiteten slik at du ikke kan snakke mens du trener. Jogge, løpe eller sykle på åsene. Trening på denne intensiteten i ca 20 minutter på fire dager i uken.

Utfør motstandsdyktig-øvelser på to dager i uken. Besøk et treningsstudio hvis du ønsker å trene med vektløfting maskiner eller frie vekter, eller hvis du ønsker hjelp fra en fysisk trener. Bruk kroppen din vekt, motstand band, trenings-DVD-eller manualer når du trener hjemme. Unngå å fokusere utelukkende på overkroppen; målrette alle kroppsdeler. Muskelvev forbrenner fett fordi det krever mer energi fra kroppen din til å opprettholde seg selv.

Target kjernemuskulaturen med planken trening. Begynn i en pushup posisjon med armene i skulderbreddes avstand, under skuldrene, og bena strukket ut bak deg. Kontrakt magen og stive hele kroppen til å danne en diagonal linje. Unngå å miste din midsection mot gulvet eller heve setet i luften. Hold planken i ett minutt før du slipper spenningen. Gjenta planken tre ganger. Utføre øvelsen på knærne og albuene som et enklere alternativ.

•  Utfør side-planke øvelse å jobbe sidene av midjen din. Kom ned i en pushup posisjon ligner på planke øvelsen. Snu kroppen din til høyre slik at du balansere på venstre hånd og på siden av venstre fot. Danner en diagonal linje med kroppen din. Løft høyre hånd opp mot taket. Hold denne posisjonen inntil ett minutt før du bytter side. Utfør sideplanken tre ganger på hver side. Starte øvelsen på knærne og albuene inntil du er sterk nok til å gjøre full sideplanken.

8. Utfør broen trening for å styrke ryggmuskulaturen fordi det å ha en slank, tonet torso krever en sterk rygg for balanse og stabilitet. Ligg på ryggen med knærne bøyd og føttene flatt på gulvet. Hvile armene ved siden av kroppen din på gulvet. Skyv hoftene opp mot så høyt som du kan mens du hviler kroppsvekt på skulderbladene og føtter taket. Kroppen skal danne en diagonal linje fra knærne til halsen. Hold broen i 20 sekunder før du går tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta øvelsen tre ganger.

Hint

  • Konsultere legen din før du forplikter deg til en diett eller treningsprogram.