Digidexo.com

Hvordan Lose jeg vekt med Lipitor?

Hvordan Lose jeg vekt med Lipitor?


Lipitor er en reseptbelagte medisiner som brukes til å senke dårlige kolesterolet og redusere risikoen for hjerteinfarkt, hjerneslag og høyt blodtrykk. Lipitor virker ved å redusere kolesterol og andre fettstoffer i blodet som kan forårsake blokkeringer og føre til andre helseproblemer. Lipitor brukes i forbindelse med en lav-fett diett for å optimalisere resultatene av medisinen. Mens hovedmålet Lipitor ikke er vekttap, er det en vanlig, positiv bivirkning av de nye livsstilsvalg pasienter oppfordres til å leve av når foreskrevet medisinen.

Hvordan Lose jeg vekt med Lipitor?

•  Spis et sunt kosthold. Unngå mat med høyt kolesterol eller fett som smør og egg å unngå å gjøre medisinen mindre effektiv. For å gå ned i vekt, også spise mat som er lavere i kalorier og høyere i næringsstoffer. Øke inntaket av frukt, grønnsaker, hele korn og bønner. Disse matvarer er lav i kolesterol, høyt på næringsstoffer og vil hjelpe deg å slippe overflødig, fet vekt med mer letthet.

Gjennomføre en øvelse rutine. Begynn med noe enkelt og lett som å gå eller gå i trapper, slik at du ikke belastningen hjertet ditt og føre til komplikasjoner i forbindelse med høyt kolesterol. Som cholesterol senkes og du blir mer fysisk form, øker intensiteten på treningsaktivitet til ting som jogging eller svømming runder. Sett mål for antall kalorier du vil brenne per dag og sørge for at beløpet du brenne er mindre enn det beløpet du tar inn.

Fortsett å ta Lipitor. Lipitor kan bare arbeide for å holde kolesterolet lavt så lenge du tar det og holde med programmet. Det er en 12-ukers guiden administrere kolesterol for Lipitor brukere å hjelpe deg holde deg til dine planer.

Hint

  • En kilo kroppsfett tilsvarer omtrent 3500 kalorier. Prøv å kutte ned på usunn kaloriinntaket slik at du mister en eller to pounds per uke.
  • Unngå å spise grapefrukt eller drikke grapefruktjuice når du tar Lipitor. Selv om det er en sunn mat, kan det føre til noen alvorlige reaksjoner med medisinen. Rådfør deg med lege før du begynner et nytt treningsprogram.