Digidexo.com

Hvordan å miste 142 Pounds

Hvordan å miste 142 Pounds


Drastiske vekttap er en vanskelig prosess. Det er skremmende når du har store vekttap mål. Å miste 142 pounds vil kreve en massiv livsstil skift. Altfor restriktive dietter gi resultater på kort sikt, men vil trolig føre til en rask gjenvinne av vekten. I stedet, ta deg god tid og vurdere langsiktige mål. Som det tok tid å få vekten, vil det ta tid å miste det også.

Hvordan å miste 142 Pounds

•  Begynn din vekttap reisen med lav effekt trening. Øke frekvensen og varigheten som du begynner å miste vekt. Turgåing er den perfekte lav-effekt trening. Svømming er også lett på leddene. Hvis du blir lei, registrere deg for en vannaerobicklasse.

Bli med et vekttap program, for eksempel Weight Watchers. Programmet benytter et poengsystem for å telle kalorier og fitness. De elektroniske verktøyene er brukervennlige. En fordel med å bli med dette fellesskapet er at det er både online og i person-støtte.

Redusere forbruket av stivelsesholdige karbohydrater. Dette inkluderer poteter, hvit ris og hvitt brød. Ikke eliminere dem helt. Erstatte karbohydrater med grønnsaker som brokkoli og spinat. Lav-kalori grønnsaker bidra til å holde deg full.

Slutte å spise sukker. En rask måte å eliminere kalorier er å slutte å spise godteri og slutte å drikke brus. Unngå fruktjuice også. Bli kvitt sukkeret er hvordan å miste 142 pounds.

Hint

  • Leie en ernæringsfysiolog for å hjelpe tenke ut en spiseplan.
  • Få godkjenning fra helsepersonell før du begynner vekttap reisen.