Digidexo.com

Hvordan bruke en Steam Room med høyt blodtrykk

I motsetning til det mange tror, ​​de med høyt blodtrykk (hypertensjon), kan tilbringe tid i steamrom dersom visse vilkår er oppfylt. Høy varme i et dampbad, boblebad og badstue, kan føre til problemer for de med alvorlig høyt blodtrykk. Heldigvis kan disse avslappende flekker funnet i spas og idrettslag hjelpe stresse de med regulerte symptomer. Selv pasienter som benytter resept blodtrykk medisiner kan bruke damprom og badstuer.

Hvordan bruke en Steam Room med høyt blodtrykk

•  Vent minst 15 minutter etter trening før vi går i dampbad. Ifølge National Center for fysisk aktivitet og funksjonshemming, kan blodtrykket falle til et farlig nivå når du taster inn et dampbad direkte etter trening. Dette er spesielt tilfelle hvis du tar medisiner for høyt blodtrykk.

Evaluer dine symptomer før vi går i dampbad. Unngå en varm damp eller badstue hvis du er stille symptomer på høyt blodtrykk. Dette inkluderer kortpustethet, brystsmerter eller svimmelhet. Noen mennesker kan være i stand til å legge inn et dampbad en dag, men trenger å unngå det neste på grunn av plutselige symptomer.

Angi dampbad og slappe av. Ikke bli lenger enn anbefalt. Idrettslag og spas innlegg antydet damp ganger nær instruksjonene for rommet. En typisk besøk varer i 10 til 15 minutter.

La damprom når du har nådd fristen. Noen mennesker veksler mellom dampbad og en kul svømmebasseng. Dette er dårlig råd for de med hypertensjon. I stedet tilbringe én økt i dampbad og fortsette dagen andre steder.

Hint

  • Hvis du begynner å føle deg ør mens i dampbad, kuttet økten kort.
  • Snakk med legen din om råd spesifikke for høyt blodtrykk symptomer.
  • Unngå å drikke alkohol rett før eller under en damprommet eller badstuen.
  • Unngå iført en tykk kappe eller håndkle i dampbadet, så det kan holde deg varmere enn det som er sunt.