Digidexo.com

Tegn og symptomer på High Blood Pressure: hodepine

Tegn og symptomer på High Blood Pressure: hodepine


Lider av både høyt blodtrykk og hodepine kan skylde den sistnevnte på den førstnevnte, men forbindelsen mellom de to er faktisk svake til ikke-eksisterende. Høyt blodtrykk, også kjent som høyt blodtrykk, kan selv redusere hodepine i sine lider-det får dem bare i de mest ekstreme tilfellene, som krever øyeblikkelig legehjelp.

Historie

Troen på at hypertensjon fører til hodepine kan spores tilbake til tidlig på 1900-tallet, da legene antok at de to ble koblet til. Moderne vitenskap, tyder imidlertid på at dette ikke er tilfelle-hypertensjon lider testet i en studie var 40 prosent mindre sannsynlighet for å oppleve hodepine enn personer med normalt blodtrykk.

Indirekte sammenheng

Andre studier har vist at høyt blodtrykk kan være knyttet til hodepine, men indirekte. I en studie, hypertensjon lider hadde mindre sannsynlighet for å klage over hodepine hvis de ikke var klar over sin tilstand; de som visste at de hadde hypertensjon var mer sannsynlig å utvikle hodepine. Dette tyder på at det å være klar over hypertensjon kan føre til stress og bekymring som fører til hodepine.
Kronisk muskelspenninger, spesielt i nakkemusklene, kan også forårsake hodepine-personer med hypertensjon kan oppleve fysiske manifestasjoner av stress, for eksempel muskelspenninger som fører til hodepine.

Morning Hodepine

Ifølge University of Michigan Health System, kan ekstremt høyt blodtrykk generere symptomer som svimmelhet, neseblod og tretthet. Blant disse symptomene er morgen hodepine, noe som kan forekomme i nærheten av baksiden av hode disse symptomene er uvanlig, men, og kan også indikere andre forhold.

Ondartet Hypertensjon

Disse sjeldne tilfeller av hypertensjon symptomer-som hodepine-kan være et symptom på ondartet hypertensjon, som er en alvorlig tilstand. Selv om høyt blodtrykk er ikke spesielt sikker, er ondartet hypertensjon den tilstand der blodtrykket er farlig høyt. Det rammer om lag én prosent av folk som lider av hypertensjon. Det er som regel den eneste høy-blodtrykk tilstand som fører til hodepine og krever øyeblikkelig legehjelp. Hvis ikke behandles kort tid etter symptomene oppstår, kan det skade offerets organer til en livstruende grad. I motsetning til vanlige hypertensjon, som kan behandles og forvaltes med reseptbelagte medisiner, ondartet hypertensjon krever sykehusbehandling inntil blodtrykket er redusert til et trygt nivå.