Digidexo.com

Hemmeligheter til Belly-busting dietter

Hemmeligheter til Belly-busting dietter


Alle vet hemmeligheten til en sunn kropp og sinn er et balansert kosthold kombinert med rikelig med mosjon og en sunn holdning. Men noen ganger, uansett hvor hardt du prøver å holde seg til en sprek vekt-tap plan, resultatene ikke alltid vises på magen, likesom fettet på magen kan være spesielt sta. Tone opp magen med disse buk-busting hemmeligheter kan du enkelt innlemme i kostholdet ditt.

Spis mer

Spise mer kan faktisk hjelpe å skifte din sta magen fett, men bare hvis du spiser mer av de riktige tingene. Ifølge Framingham Nutrition Study, kvinner som spiser 400 flere kalorier og spise sunnere mat er 2 1/2 ganger mindre sannsynlighet for å utvikle abdominal fedme, sammenlignet med kvinner som inntar færre kalorier, men mer mat med høyt mettet fett. Pakk din diett full av mat med lite fett, beskyttende næringsstoffer, og rikelig mengder frukt og grønnsaker.

Protein

Protein bidrar til å gjøre du føler deg mettere lenger og kan bidra til den generelle vekttap, spesielt i mageregionen. Enumettet fett finnes i sjømat kan bidra til å utrydde kolesterol og krympe fett rundt magen, så velger fisk, som tunfisk eller laks, i kosten i stedet for rødt kjøtt minst tre ganger i uken. Sjømat er også rik på omega-3, en god fett, som bidrar til å redusere produksjonen av adrenalin, et stresshormon som legger til en økning i overskuddet magen bule.

Drikk vann, med en vri

Drikker masse vann hele dagen holder cellene hydrert, bidrar til å dempe suget og hjelpemidler fordøyelsen. Det også hastigheter opp prosessen med å brenne uønsket magen fett. Legge til en vri på et par skiver av sitron eller lime til vann hver dag gir deg en bonus boost av vitamin C.

Fiber

Fiber gir deg de næringsstoffene kroppen din trenger for riktig fordøyelse av mat. For lite fiber i kosten kan ofte føre til oppblåsthet fordi kroppen din ikke er eliminere avfallet riktig. Inkludert mat rik på fiber, slik som hele korn, bønner, frukt og grønnsaker, i kostholdet ditt er en fin måte å hindre en mage bule.