Digidexo.com

Hvordan velge et bad skala

Velge en baderomsvekt er ikke så enkelt som det en gang var. År siden, kun analoge skalaer eksistert som enkle mekaniske innretninger. Men i dag, de fleste vekter på markedet er digitale vekter. Med hvert år som går, produsenter øke antall funksjoner og også prisen. Men du kan fortsatt finne et bad skala som dekker dine behov og ditt budsjett.

Hvordan velge et bad skala

•  Lær om hva som er tilgjengelig. Mens analoge skalaer blir foreldet, nyere digitale vekter har flere funksjoner. Ikke bare skalaer måle vekt, men mange modeller også anslå kroppsfett, visceralt fett, muskelmasse, kroppsvæske, beinmasse, kaloriinntak og metabolsk alder. Disse målingene er kommet frem til ved programmering i statistikk, slik som kjønn, alder, vekt, høyde og aktivitetsnivå. Andre skalaer har minner for to til fire brukere og har egne modi for voksne, barn, gjester og utøvere. Andre skalaer lagre data, inkludert en logg over dine sist veie-ins etter dato. Mens de fleste skalaer måle i pounds, mange også måle i kilo. Noen måler også i steiner.

Bestem deg for hvilke funksjoner du ønsker. Etter lener om myriade av funksjoner nå tilgjengelig på digitale vekter, prøv å velge de du faktisk ønsker og vil bruke. Når du måler deg kroppsfettprosent eller BMI kan være nyttig hvis du ønsker å gå ned i vekt, studier viser at i mange tilfeller estimering av kroppsfett er ikke veldig nøyaktig med de fleste skalaer. Også huske på at disse ekstra funksjonene i stor grad øke kostnadene for et bad skala.

Velg en snakkende skala hvis du har dårlig syn. Det er skalaer tilgjengelig som ikke bare viser vekten din (og annen informasjon), men også kunngjøre det. Med noen skalaer kunngjøringen er ikke bare på engelsk, men i spansk, fransk og noen andre språk også. Et annet alternativ er å kjøpe en skala med store tall og / eller et bakgrunnsbelyst skjerm, som gjør lesing enklere. Hvis du ønsker å kjøpe en analog skala, se etter en stor dial og vindu. Velg en skala med stor kapasitet hvis du er overvektig. De fleste vekter har en vekt på 300 kg. Noen skalaer laget av Weight Watchers gå opp til 380 kg. Vær sikker på å lete etter den maksimale vekten av noe omfang du vurderer. Se også etter større skalaer, de med en plattform som er solid og ca 12 inches med 12 inches eller større.

Velg en medisinsk skala hvis nøyaktighet er viktig for deg. Til tross for alle de nye bjeller og fløyter av mange digitale vekter i disse dager, mange forbrukere klager om unøyaktighet og inkonsekvens av de fleste skalaer, spesielt når det kommer til slike funksjoner som kroppsfett og kroppsvann målinger. For å sikre en nøyaktig vekt måling, er en medisinsk skala et godt valg. Dette er typer skalaer du ser i legens kontor eller det lokale treningssenteret. Medisinske vekter er dyre, tunge, lite tiltrekkende, og tar opp mye plass i ditt hjem, men de er ekstremt nøyaktig og konsekvent. Disse skalaene har også den høyeste vekt kapasitet på noen skala på opptil 450 kg.

Velg en analog skala hvis du ønsker å spare penger. De fleste analoge skalaer er tilgjengelig for under 10 dollar. Noen få av disse gammeldagse skalaer er også vurdert av sine eiere som mer pålitelig enn digitale vekter.

Velg en solar bad skala hvis du bryr deg om å spare energi. De har innebygde solceller som henter strøm fra sollys eller vanlig innvendig lys for eksempel fra lamper.

Hint

  • Ikke bruk en skala som måler kroppsfett hvis du er gravid eller bruke en pacemaker. For å måle kroppsfett, er en liten elektrisk strøm sendes gjennom bunnen av føttene og opp gjennom resten av kroppen din.