Digidexo.com

Høyt blodtrykk forårsaket av dårlig Breathing

Dårlig Breathing

Selv puste er noe alle gjør hver dag, kan det være alarmerende for noen å vite at det er mulig å gjøre det galt. En lang vane dårlig pust kan være vanskelig å bryte fordi kroppen blir vant til det over tid. I babyer, puster gjennom munnen, den vanligste formen for dårlig pust, selv fører til en endret sinus hulrom vekst, noe som gjør det vanskeligere å lære riktig pust senere i livet. Munn pusting bør rettes opp så snart som mulig i alle mennesker.

Dårlig pust, noe som kan være puster gjennom munnen, grunne pust, eller en rekke andre abnormiteter, gjør alle slags skadelige ting til kroppen vår, men den mest påvirker blodtrykket er trolig ineffektiviteten i et dårlig pust oksygenbruk. Dårlig pust er ikke bidrar til å skape sunne forhold i lungene og blodårene, som begge er primære bekymring områder for personer med høyt blodtrykk.

Nitrogenoksid

Inntaket av luft gjennom munn er verken filtrert eller blandet med nitrogenoksid - en kjemisk kjent som en forurensning i atmosfæren, men effektive til å drepe skadelige bakterier i små mengder. På denne måten puster gjennom munnen tillate mange bakterier og forurensing å oppgi sine organer fordi oksygentilførselen mangler en nøkkel sterilisering komponent. Filtrering levert av nasal pusting alene kan i stor grad hjelpe helsen til en kropp fordi mindre bakterier kan leve og skape problemer.

Men nitrogenoksid også gjør noe annet enda viktigere for å opprettholde sunne blodtrykk nivåer. Ifølge Dr. Lundberg, kan legge nitrogenoksid til luftinntaket resultere i opp til 25% mer oksygene i blodet, uvurderlig lindre spenning, beroligende legemet, og å senke blodtrykket. Legene har brukt nitrogenoksid i årevis for å åpne blodårene i pasienter på vifter som lider av høyt blodtrykk. Mer oksygen i blodet er sunt fordi den bidrar til å sikre organer få beløpet de trenger for å fungere, noe som er en av de eventuelle bivirkninger av høyt blodtrykk ifølge

Dempende ned

Selv om det er mer forskning for å bli lagt til den vitenskapelige grunnen til at dyp pusting gjennom nesen effektivt senker blodtrykket, kan resultater fra studier ikke nektes: dårlig pust påvirker blodtrykket negativt. Studier utført av Dr. David Anderson ved Baltimore Harbor Hospital har vist at pustemetoder direkte påvirker den kjemiske balansen i blodet, som deretter påvirker mange kroppsfunksjoner. For eksempel, i en stressende situasjon den naturlige tilbøyelighet til å puste grunt og holde luften i lungene. Dette fører til høyere oksygenopptaket i hjernen for å gjøre en person mer våken, men endrer også den kjemiske sammensetningen av blod, noe som gjør det vanskeligere for nyrene å filtrere saltet, som deretter øker blodtrykket.