Digidexo.com

Ulike måter å rense og avgifte kroppen

Ulike måter å rense og avgifte kroppen


Opphopning av giftstoffer i kroppen kan utløse en rekke tilstander og sykdommer som tretthet, hjernetåke og kreft. Heldigvis finnes det effektive måter å avgifte og rense kroppen. Fjerne giftstoffer fra kroppen din kan forbedre din generelle helse og forbedre immunforsvaret

Åtte glass vann

Aldri undervurdere de helsemessige fordelene av water.Water kanskje ikke så smakfull som juice og brus, men med vanlig forbruk, vil det hjelpe flush giftstoffer fra kroppen din. Disse giftstoffene ut gjennom urinering. Drikker minst åtte glass vann om dagen holder nyrene aktive og fremmer vannlating.

Sunn Colon

For lite fiber i kosten kan utløse forhold som en påvirket tykktarm eller forstoppelse. Holde avfall inni tarmen øke mengden av giftstoffer i kroppen din. På den annen side, vanlige tarm aktivitet og kolon rensing utgivelsen fanget avfall og bidra til å forbedre kolon helse. En daglig fiber supplement øker regularitet, eller du kan bruke et kolon rens system for å hjelpe detox og rense systemet. Bruk fiber supplement og tykktarm cleanseers som anvist.

Frigjøre giftstoffer gjennom svette

Et varmt bad eller slappe av i en badstue i noen minutter om dagen hjelper avgifte og rense systemet naturlig. Varme fra både aktiviteter åpner porene og fremmer svette. Svette hjelper frigjøre overflødig vann, salt og giftstoffer fra kroppen din.

Øke blodsirkulasjonen med en massasje

Det finnes utallige fordeler til kroppsmassasje. Bortsett fra å lindre muskelspenninger og stress, massasje stimulere lymfeknuter og øker blodsirkulasjonen. En økning i sirkulasjonen forbedrer kroppens filtreringssystem. Bedre filtrering resulterer i en renere blodet og utgivelsen av bebygde giftstoffer.

Gå Organics

Velge "grønne" husholdningsprodukter kutter ned antall giftstoffer i hjemmet ditt. I tillegg kjøper mat og drikke fra organiske supermarkeder reduserer mengden av mat du spiser med hormoner og konserveringsmiddel som kan ha en negativ innvirkning på helsen din.