Digidexo.com

Hvordan forstå MRSA Bakterier

Staphylococcus aureus er en bakterie som vanligvis finnes på huden din og i nesen. Ifølge Mayo Clinic, er staph vanligvis ufarlig inntil bakterier kommer inn i kroppen via et kutt eller sår. MRSA (methicillin-resistent Staphylococcus aureus) er en type av staph bakterier som er resistente mot penicillin og penicillin-relaterte antibiotika. De fleste tilfeller av MRSA-infeksjoner manifest i helsevesenet innstillinger, men tilfeller forekommer hos friske individer i det som er kjent som CA-MRSA, eller community-ervervet MRSA. For å forstå MRSA, vel vitende om symptomer, tegn og hvordan sykdommen er fanget kan hjelpe i forebygging.

Hvordan forstå MRSA Bakterier

gjenkjenne symptomer på MRSA. MRSA begynner som røde kvise-lignende støt. Ettersom infeksjonen fremskritt, kan humper se ut som edderkopp biter som danner i smertefulle abscesser.

Dekk eventuelle abscesser og berørte huden med sterile bandasjer hvis tegn på MRSA vises. Umiddelbart kontakte legen din.

Gi en kultur prøve tatt fra infeksjonen nettstedet. Som indikert av Centers for Disease Control and Prevention, identifisere hvilken type staph du har er viktig før tildelingen av antibiotika.

Ta antibiotika som foreskrevet av legen din. Avslutt hele løpet av antibiotika, uansett om du begynner å føle deg bedre. Re-infeksjoner fra MRSA kan skje.

Varsle legen din hvis familiemedlemmer i husstanden blir smittet. Dine familiemedlemmer vil trenge antibiotika for å kontrollere spredningen av MRSA.

Etablere et rent miljø i ditt hjem. Overflater som er kontinuerlig berørt av huden din bør rengjøres grundig med desinfeksjonsmidler.

Hint

  • Vask hendene for å hindre infeksjoner fra å utvikle og spre seg.
  • Bruk et rensemiddel når du ikke kan vaske hendene.
  • Pus fra infiserte sår inneholde MRSA-bakterier. Holde sår dekket inntil såret leger hindrer spredning av bakterier.
  • Vask og tørk sengetøy, klær og håndklær på den varmeste innstillingen hvis du har sår eller sår.
  • Unngå kontakt med andre hvis du har MRSA. MRSA-infeksjoner kan spres lett til andre gjennom hudkontakt.
  • Ikke del personlige ting som barberhøvler.
  • Alltid dusje etter en sportsbegivenhet, når hud-til-hud kontakt oppstår.
  • Aldri renne en abscess. Dette kan føre til spredning av smitte til andre områder av kroppen din og til andre.