Digidexo.com

Sorg mestringsstrategier

Sorg mestringsstrategier

Å miste en kjær nesten alltid ber en naturlig menneskelig reaksjon som kalles sorg. En form for emosjonell lidelse, kan sorg også oppstå som svar på noen store tap, inkludert tap av arbeidsplass, forholdet breakups og tap av personlig helse, blant andre triggere. Alle sørger forskjellig. Du kan finne at å ansette noen sorg mestringsstrategier kan hjelpe deg å gjøre det gjennom tøffe tider med en litt bedre måte.

Aksept

Godta behovet for å sørge som en naturlig og normal del av helbredelsesprosessen. Tillat deg selv å gråte hvis og når du føler for det. Av samme token, ikke føler deg som om du må rope for å sørge ordentlig. Kvitter dine følelser ved å uttrykke dem til både deg selv og andre. Du kan føle sinne, fortvilelse, skyld og fornektelse som deler av opplever sorgen.

Support

Andre mennesker kan gi en viktig kilde til sorg støtte og avlastning for den sørgende person. Diskuter tapet med venner og familie, bli med i en støttegruppe spesielt for sørgende mennesker, eller slå til en åndelig rådgiver eller religiøs organisasjon for støtte og trøst. Spesialtrente sorg rådgivere, tilgjengelig over hele USA, tilbyr en-til-en veiledning for å hjelpe folk å takle sorg.

Distraksjon

En effektiv sorg mestringsstrategi innebærer distraksjon. Distraksjon betyr ikke benekte tilstedeværelsen av sorg, men snarere gir det deg en nødvendig pause fra konstant eller vedvarende sorg. The Mayo Clinic antyder denne taktikken som spesielt effektive i å takle "jubileum reaksjoner," eller sorg responser utløst av påminnelser om den personlige tap du har opplevd. Planlegger du en sosial sammenkomst med venner kan hjelpe deg å føle deg mindre alene i slike tider.

Tid

Avhengig av sørgende person og tapet opplevd, kan sorg vare i dager, måneder, år eller enda en levetid. Siden sørgende har ingen normal frist og alle opplever sorgen forskjellig, ikke press deg selv til å "komme over det" i en bestemt tidsperiode. I stedet lar deg nødvendig tid og plass til å gro i ditt eget tempo. Ifølge Bertolon Senter for Sorg og Healing, arbeider gjennom sorg vanligvis tar minst et år.

Personlig Pleie

Gjør en innsats for å ivareta dine personlige behov i løpet av din tid av sorg. Spis godt, sove nok, unngå alkohol og engasjere seg i regelmessig fysisk trening. Trening kan holde deg i form og også tjene som en distraksjon og et utløp for spredendedesign sinne og andre negative følelser. Delta i aktiviteter du liker, kanskje til ære for din kjære. Journal, meditere eller be om din sorg. Se etter måter å bringe latter inn i livet ditt.