Digidexo.com

Naturlige måter å oppløse Fibroids

Fibromer er vev utvekster på uterus som kan være enten i livmorveggen, på utsiden av livmoren eller på den indre livmorslimhinnen. Fibroids er sjelden ondartet, og det meste gå ubemerket hen. Større fibroids eller fibroids vokser på eller i nærheten av et blodkar, ofte føre til smertefulle symptomer i magen, kan avbryte menstruasjon, forårsake inter-periode vaginal blødning, smertefulle samleier og selv ufruktbarhet. Fibroids er den ledende årsaken til hysterektomi i USA; Det er imidlertid langt mindre drastiske måter å håndtere problematiske fibroids. Alltid konsultere legen din før du prøver alternativ behandling for fibroids, og være klar over at disse metodene ikke kan resultere i en fullstendig oppløsning av de fibroidtumorer.

Akupunktur

Ifølge nettstedet "Fibroids1," akupunktur kan bidra til å krympe fibroids. Akupunktur hjelper til å rydde og tonify (en akupunktur begrep som betyr å styrke og rens) kroppens helbredende kanaler ved å frigjøre blokkeringer eller gjenopprette flyten av energi. Akupunktur tar en individuell tilnærming, slik at hver behandling for fibroidene vil være i henhold til det enkelte tilfellet.

Trening

Ifølge nettstedet "kvinner Health Information," øvelse kan spille en viktig rolle i å bidra til å løse opp muskelknuter. Bortsett fra de generelle helsemessige fordeler regelmessig mosjon formidler, det hjelper også å regulere menstruasjon og hormoner-som begge påvirker vekst eller spredning av fibroids.

Reduser Østrogen Intake

Selv om årsaken til fibroids er ukjent, ifølge nettstedet "kvinner Health Information," østrogen spiller en viktig rolle i å fremme deres vekst. Fibroids vil forsvinne etter overgangsalderen, når østrogennivået faller, men å redusere eksponering for østrogen bidrar til å oppløse fibroids naturlig. Dette innebærer å være klar over inntaket av phyto-østrogener og østrogen-mimicking kjemikalier i produkter som p-piller og bleket tamponger, om mat fra plantevernmidler og ugressmiddel rester og, selvfølgelig, fra alle hormon-behandlinger.

Herbal rettsmidler

Den "Intestinal Health Institute" nettside skisserer en rekke urte rettsmidler som bidrar til å løse opp muskelknuter. De fleste naturmidler krever konsekvent bruk for en måned eller mer, og tinkturer laget for behandling av dype årsaker til kroppslige ubalansen kan ta opptil seks måneder. Urtemedisiner som bidrar til å løse opp muskelknuter inkluderer ekstrakt av yucca rot, blå og svart cohosh rot, rote root olje, løvetann og echinacea samt rose hip ekstrakt. Urtemedisiner skal alltid blandes og tatt med råd fra en kvalifisert urte utøveren.

Kosthold og livsstil

Kosthold og livsstilsfaktorer spiller en viktig rolle i fibroid vekst. Ifølge nettstedet "Fibroids1", koffein og sukkerinntak, så vel som alkohol, og sigaretter, alt gripe inn i kroppens evne til å oppløse naturlig fibroider. Stress, søvn og arbeidsliv også kommer inn i bildet, da disse problemene kan påvirke hormonbalansen i kroppen. Kjøttprodukter som har blitt behandlet med hormoner og frukt og grønnsaker med kjemiske sprøyterester bør unngås, da disse kan øke østrogennivået eller bli behandlet av kroppen som østrogen og øke fibroid problemer.