Digidexo.com

DIY parasitt rens

Hvis du har blitt diagnostisert med en parasitt, vil du kanskje vurdere å drive din egen parasitt rens. En parasitt rens vil fjerne parasitter som har invadert kroppen og organer. Du kan kjøpe legemidler fra apotek til dette formålet, men det er også mange naturlige alternativer. Du kan finne og kjøpe visse urter i helsekostbutikker som vil drepe parasitter. Du må da følge noen retningslinjer for å administrere dem i riktig doser for å oppnå den parasitt rens.

DIY parasitt rens

•  Forbered en kopp eplejuice blandet med 30 dråper svart valnøtt skrog, en malurt kapsel, og en kapsel av nellik. Svelg denne dosen 30 minutter før måltider, tre ganger om dagen. Følg denne diett i en uke. Svart valnøtt skrog og malurt drepe unge og voksne parasitter, og nellik drepe parasitten egg.

•  Opprettholde samme regime for den andre uken. Svart valnøtt skrog dosering forblir den samme. Ta to kapsler hver av malurt og nellik.

•  Fortsett prosessen for en tredje uke. Ta 30 dråper svart valnøtt skrog med tre kapsler hver av malurt og nellik. Mange parasitter vil allerede ha dødd den første uken, men du kan fortsette i opptil tre måneder dersom det er nødvendig, å opprettholde den tredje uken dosering.

Drikk store mengder vann daglig gjennom hvert trinn av rens. Hvis du ikke kan sove godt om natten, ta opp til fire L-ornithine kapsler for å hjelpe deg med resten.

Hint

  • Du kan også kjøpe en ferdig parasitt rens kit som inneholder alle de nødvendige ingrediensene og forberedt doser.
  • Ta aldri mer urter for å påskynde prosessen. Følg de anbefalte doser for å sikre et sunt resultat.