Digidexo.com

Hoste og feber hos barn

Hoste og feber hos barn


Hoste og feber hos barn er vanlige symptomer på forkjølelse, men også kan være en symptomer på en annen viral eller bakteriell infeksjon. Foreldre føler ofte at hoste og feber er alvorlige, skadelige forhold, men de er faktisk nødvendig å tømme kroppen for infeksjon. De fleste hoste og feber symptomer kan behandles med at-home rettsmidler og over-the-counter medisiner.

Årsaker

Hoste og feber hos barn kan være et resultat av en rekke infeksjoner som vanligvis viral eller bakteriell. Virale infeksjoner omfatter forkjølelse og influensa. De kan ikke behandles med antibiotika og må kjøre sine kurs som vanligvis varer i flere dager. Bakterielle infeksjoner kan inkludere ørebetennelse, halsbetennelse, bronkitt, bihulebetennelse og lungebetennelse. Bakterielle infeksjoner svare på antibiotikabehandling og er vanligvis ryddet opp innen sju til ti dager.

Typer av Fever

En normal temperatur hos barn varierer 97-99 grader Fahrenheit. En lavgradig feber hos barn kan være 99 til 100,9 grader Fahrenheit, mens en vanlig feber varierer vanligvis 101 til 103,5 grader Fahrenheit. Alvorlige, høy feber hos barn er noen temperaturer som måler 103,6 grader Fahrenheit eller høyere.

Typer Hoster

Sykdommer kan føre til en forskjellig typer hoste, avhengig av alvorlighetsgraden av slimproduksjon som følge av infeksjonen. Virale infeksjoner som en kald og influensa samt bakterielle infeksjoner som bronkitt og pnemonia kan forårsake elendige og / eller barky klingende hoste hos barn. Disse typer hoste høres tøffe og alvorlige, men faktisk er effektive funksjoner i kroppen å kvitte systemet av overflødig slim. Strep hals, bihulebetennelse og ørebetennelse kan føre til en tørr hoste eller ikke-produktiv hoste som ikke "skrangle" som en elendige eller barky type hoste.

Hjem Behandling

Hoste kan avhjelpes hjemme ved å lage en "badstu-type" miljø på badet ved å slå varmt vann på i dusjen, lukker døren og la vannet renne i minst 20 minutter. Sitt med barnet på badet mens dampen utvikler som vil tillate fuktighet å trenge barnets lunger, løsne slim og beroligende øvre luftveiene. Prøv å lese en bok til barnet ditt mens du venter på badet damp for å fordrive tiden og redusere rastløshet. Sett opp en fordamper i barnerommet om natten for å øke fuktigheten i luften og gi hoste lettelse. Bruk noen få dråper av essensielle oljer slik som eukalyptus, rosmarin og peppermynte i fordamper for å gi ytterligere, hoste-reduserende damper. Feber kan behandles med over-the-counter feber reduserende medisiner som paracetamol eller ibuprofen. Aspirin bør aldri brukes til å behandle feber hos barn på grunn av mulig utvikling av Reyes syndrom.

Profesjonell behandling

Hvis barnet ditt lider av alvorlig hoste og feber, kan barnelege anbefaler bruk av reseptbelagte medisiner for å behandle symptomene. Ikke bruk over-the-counter hoste suppressants eller expectorants uten å rådføre deg med barnelege. Alvorlige infeksjoner som kan forårsake hoste og feber som lungebetennelse trenger øyeblikkelig legehjelp for å hindre alvorlige og mulige fatale komplikasjoner.

Betraktninger

Feber er vanligvis kontaktet av foreldre som en skadelig tilstand, men feber er faktisk en sunn reaksjon av et barns kropp til en sykdom, og er en vanlig infeksjon-kampene prosessen. Lavgradig feber garanterer ikke behandling med mindre barnet ditt er ubehagelig og bør aldri bli behandlet for å hjelpe barnets kropp bekjempe en infeksjon.