Digidexo.com

Infrarødt lys for Carpal Tunnel

Infrarødt lys for Carpal Tunnel


Fruktemne tunnel syndrom oppstår når nerver og sener rundt carpal tunnel blir betent, forårsaker smerte, nummenhet, prikking eller svakhet i fingre og håndledd. Vanligvis pasienter slå til ikke-kirurgiske tiltak først, blant dem - infrarødt lys terapi for lettelse.

Infrarødt lys

Infrarødt lys ligger i det usynlige spektrum av lys, under red. Det kan trenge inn til en dybde på 30 til 40 millimeter, og er ideelt for behandling av ledd og muskler dype, i henhold til Johns Dental Laboratories.

Effekter

Ifølge Dr. Nelson Clinic, forårsaker infrarødt lys hemoglobinet i blodet for å frigjøre nitrogenoksid, som i sin tur virker på nervene for å redusere eller eliminere smerte, inkludert smerte assosiert med carpal tunnelsyndrom.

Cold Laser Therapy

Kald laser terapi benytter infrarødt lys for å fremme bløtvevstilhelingen og til å behandle smerte knyttet til carpal tunnel. The Summit Spine og Disc senter sier at kald laser terapi har en 75,6 prosent suksessrate på behandling av carpal tunnel.

Infrarøde Healing Hansker

Det finnes også terapi hansker og håndleddet band som bruker infrarød energi for å redusere sårhet, stivhet og smerte av carpal tunnel syndrom.

Forsiktig

Siden terapi hansker og armbånd gi en alternativ form for behandling, bør du alltid sjekke med legen din før du bruker en.