Digidexo.com

Forskjellene mellom Contact Lens Base Curve 8.6 & 8.9

Forskjellene mellom Contact Lens Base Curve 8.6 & 8.9


Kontaktlinser er utformet for å passe på forsiden av øyet, kalles hornhinnen. Baksiden kurver av en kontaktlinse, målt i millimeter, skal samsvare med konturene i øyet.

Betydning

Når du har din kontaktlinsetilpasning eksamen, måler øyelegen kurvene i øyet med en keratometer. Målingene blir kalt k-avlesninger.

Montering

Øyelegen bruker k-målinger for å finne ut hvilke kontaktlinse kurve vil gi deg den beste syn, være den mest komfortable, og holde øye sunt.

Typer

Basen kurven av en kontakt gjennomsnitt i området fra 8,0 til 9,5 millimeter, avhengig av planhet eller kurver på overflaten av øyet.

Funksjoner

Objektiver er vanligvis tilgjengelig i bare noen få base kurver per stil, slik som 8.3, 8.6 eller 8.9. Jo lavere tall, jo brattere av kurven, eller vinkel, av linsen og øyet.

Forskjellen mellom 8.6 og 8.9

Et objektiv med en base kurve på 8,6 er brattere enn et objektiv med en base kurve på 8,9. Mange faktorer påvirker størrelsen på et objektiv, inklusive reseptbelagte og diameteren (størrelsen på tvers av linsen), så en base kurve i én type objektiv kan være noe annerledes i en annen type eller merke av kontakt.