Digidexo.com

Herbal Nyre Cleanse

Nyrene filter blod flere ganger om dagen som det sirkulerer gjennom hele kroppen. Blod bringer oksygen og næringsstoffer til alle deler av kroppen, mens fjerning av avfall. Når nyrene gode resultater, er blodet holdes rent; hvis de mislykkes, kan dialyse være nødvendig. I ekstreme tilfeller er en nyretransplantasjon nødvendig. Herbal behandlinger kan bidra til å opprettholde helsen til nyrene.

Bruke Herbal Diuretika

Flere urter fungere som diuretika, rensing nyrene ved å stimulere mer urin. Som et resultat, eliminere deg mer avfall fra kroppen din. Urte diuretika omfatter tare, som også er høy på vitaminer og mineraler slik som jern og kalium; persille, som gir viktige mineraler og vitaminer; einebær, som også bidrar til å fjerne lunger eller slim fra urinveiene og nyrene. Disse urtene kan tas som kosttilskudd eller kjøpt tørket for å lage te. Andre vanndrivende urter er brennesle og kjerringrokk.

Prøver Nyre Urter

Uva Ursi fremmer nyrefunksjonen og helse i urinveiene, ifølge en artikkel lagt ut på nettstedet til The Comp Mother Magazine. Vannmelon frø kan stimulere underactive nyrer, ifølge Sunn New Age nettside.

Bruk av vann

I tillegg til urter, en av de beste måter å rense nyrene er med vann. Minst åtte glass eller 64 gram blir nødvendig for å holde kroppen hydrert. Vann hjelper til å skylle ut celler og vev, fjerne avfall og skrot. Det fortynner også giftstoffer i kroppen.