Digidexo.com

Eye øvelser for lesebriller

Hvis du bruker lesebriller for arbeid close-up, må du gjøre noen enkle øyet øvelser for å holde øynene friske og for å redusere belastningen på øynene. Ta hyppige pauser og fokusere øynene på forskjellige objekter rundt i rommet vil holde øye linse fleksibel og hindre blodskutte øyne. Hvis du unnlater å utøve øynene mens iført lesebriller, kan du finne deg selv lider av hodepine, smertefulle tørre øyne og uskarpt syn.

Langsynthet

Som mennesker alder, blir deres øye linsen stivere og kan ikke fokusere på objekter som er nær ansiktet. De fleste trenger lesebriller som de når midten alder. Den aldrende øye linsen begynner å få problemer med å bøye lys til å fokusere på objekter. Hvis du er en ny briller bæreren, bør du være oppmerksom på at øynene dine kan likevel ha nytte av å gjøre øye øvelser for å forbedre visjon og linsen fleksibilitet. Selv om du kanskje trenger en sterkere resept hvert år, gjør vanlige øye øvelser kan bidra til bedre koordinering og fokus til en viss grad.

Forskning

The National Eye Institute har konkludert med at å utføre regelmessige øye øvelser kan hjelpe folk med macula degenerasjon og glaukom, men er ufullstendig om øye øvelser forbedre langsynthet eller nærsynthet. Likevel gjør øye øvelser hjemme når du har lesebriller på kan hindre øyeplager og hodepine.

Eye Øvelser

En måte å utøve øynene er å flytte øynene rett opp, hold den i noen sekunder og deretter se rett ned i noen få sekunder, uten å bevege hodet. Se fra side til side, holder hver positur i flere sekunder. Skal fokusere på ulike avstander til å utøve linsen. Hvis du gjentar denne prosedyren flere ganger i løpet av en leseøkten, så du bør være i stand til å holde øynene fra å bli trøtt. Gjør øye øvelser hver dag kan hjelpe deg med samordning og fokus på hver aktivitet, ikke bare når du leser eller ser på et objekt på nært hold.

Hydration

I tillegg til å gjøre øyet øvelser, bør du holde øynene hydrert ved å bruke saltvann dråper og anti-rødhet dråper funnet på ditt lokale apotek. Å ha fuktige øyne vil hjelpe deg å gjøre øyet øvelser enklere. Sørg for å blinke minst hvert 10. sekund, siden folk iført lesebriller mens du leser eller arbeider på en datamaskin har en tendens til å glemme å blinke. Tørre øyne er en stor gjerningsmann over øyeplager og smerte. For å øke fuktinnholdet i øynene dine, bør du være sikker på å drikke åtte glass friskt vann per dag og mer hvis du svetter tungt.