Digidexo.com

Er Cayenne Pepper brukes til å rense Kolon?

Cayenne pepper har mange positive bruksområder for helsen. Den brukes til å rense arteriene, forbedre sirkulasjonen, redusere høyt blodtrykk og øke hastigheten på stoffskiftet. Det er også brukt som en hjelp for fordøyelsen og det hjelper til med å eliminere avfall fra kroppen. Tykktarmen er det området av kroppen er ansvarlig for rensing av avfall og giftstoffer. Kajennepepper støtter direkte rensing av tykktarmen.

Colon

Når kolon slutter å virke riktig, begynner en opphoping av avfall å råtne i tykktarmen og toksiner begynner å bli absorbert inn i kroppen. Hvert måltid må brytes ned og avfallet fra maten må elimineres fra kroppen. Mange ganger et måltid ikke er eliminert fra kroppen i flere dager, som kolon blokkert. En frisk person kan ha én eller to avføringer per dag og opp til tre måltider i tykktarmen på en gang. For de som er mindre vanlig, kan det være opp til åtte måltider i tykktarmen på en gang. Det er viktig at tykktarmen bli renset for helse, som en usunn, giftig kolon er en yngleplass for sykdommer, inkludert kreft.

Raffinert sukker og svært bearbeidet mat blokkere kolon og det er tilrådelig å spise bare grovbrød og pasta og brun ris. Denne loven alene kutter ut en vanlig kilde til raffinert sukker i kosten. Det er også viktig å holde konstant hydrert for å skylle avfallet fra kroppen.

Cayenne pepper er svært gunstig for fordøyelsessystemet og svært nyttig i å fjerne tykktarmen. Legg det til måltider eller legge 1/4 ts. i et glass med varmt vann 1-3 ganger om dagen. Ta det i morgen, og deretter i løpet av dagen etter behov.

Rensing

En populær rens brukes til å fjerne tykktarmen er sitron rens. Dette rens innebærer å blande 1 ss. av honning, en klype cayenne pepper og saften av en halv sitron presset til ett glass renset vann. Tolv glass av blandingen er å brukes daglig i 10 dager. Ingen maten kan spises, og dette er den eneste drikk annet enn vann tillates i løpet av denne tiden.

Konsultere lege før du gjennomgår noen rens og sørg for å ta probiotika når rens er ferdig. Probiotika er sunne bakterier som hjelper til med fordøyelsen og holde tarm balanse. Probiotika finnes i gjærede matvarer som yoghurt eller mer konsentrert probiotika kan kjøpes fra drugstores og supermarkeder.