Digidexo.com

Skin Peel Tattoo Removal

Hvis en hud peeling er hva du går for i form av tatovering fjerning, har du noen alternativer. Ifølge Dr. Steven Hammond av Tattoo Removal Institute, vil trikloreddiksyre skreller ikke fjerne tatoveringen helt, men vil angivelig forkorte laser eller tatovering visne bort krem ​​behandling du kan bruke som en oppfølging. Det er også glykolsyre skreller å vurdere. Disse er oftere assosiert med ansikts skreller.

TCA Peel

Disse er vanligvis utført i et legekontor eller kirurgi sentrum, men det er gjør-det-selv TCA kits tilgjengelig. Tcatattooremoval.com foreslår å bruke løsningen hver to til seks uker. Hvor gammel din tatovering er, hva slags blekk ble brukt og din hudfarge bestemme hvor lenge og effektivt din tatovering vil visne. Over en ukes tid, vil TCA løsning føre til at blekket i huden din til å bryte fra hverandre og bevege seg mot overflaten. Blemmer og peeling vil følge. Når den døde huden er borte, vil nye huden forynge.

Ved hjelp av TCA behandlinger kan forlate deg med arr, infeksjon og endringer i hudfargen. De kan føre til hyperpigmentering, som er mørkere i huden noen ganger mulig å behandle med blekemetoder, og de kan forårsake hypo pigmentering, som er lightening av huden din og er vanskeligere å behandle. Avhengig av leverandør og plasseringen av behandlingen, kan TCA peelinger koste deg mellom $ 30 og $ 50 for en 1 unse eller to unse flasken.

Glykolsyre Peel

Glykolsyre skreller omfatter blandinger av melkesyre, vinsyre, eplesyre og glykolsyre og kan også gis i hjemmet eller av en hudlege. Også kjent som alpha hydroxy syre peeling, er det designet for å sakte visne din tatovering blekk og kan ta flere økter. Hver persons hud vil reagere forskjellig avhengig av kvalitet og alder på tatoveringen. Løsningen fører til at huden til å inflame slik at kroppen kan utvise tatovering blekk. I likhet med TCA peeling, kan denne behandlingen føre til at du opplever smerte eller arrdannelse.

Dine Andre alternativer

Hvis en hud peeling er ikke noe for deg, har du andre alternativer. Ifølge Tattoohealth.org innebærer salabrasion soaking din tatovering i en saltoppløsning for å fjerne pigment fra huden din. Denne prosessen vil ta flere økter for å jobbe, og kan være kombinert med dermabrasion, en prosess der de øverste lagene av huden din blir gnidd av å avsløre huden under. Dermabrasion er ikke anbefalt hvis du lett arr. Det er også laser behandlinger som brenner i din tatovering - heller ikke anbefalt hvis du arr enkelt. Kamuflere er en annen metode for tatovering fjerning som innebærer injisere nye pigmenter for å danne et nytt mønster eller dekk til en tatovering med hud-tonet pigmenter.