Digidexo.com

Bivirkninger av Diphenhydramine

Difenhydramin er en reseptbelagte medisiner som brukes for behandling av symptomer på forkjølelse, høysnue og allergi. Det er et antihistamin. Noen av symptomene som difenhydramin behandler kløende og rennende øyne, rennende nese, utslett og nysing. Det kan også bidra til å behandle symptomer på reisesyke, som svimmelhet og kvalme. Det er allment kjent som merkenavnet Benadryl. Merk at noen bivirkninger kan oppstå fra Diphenhydramine bruk.

Vanlige bivirkninger

Det finnes flere vanlige og vanligvis mindre bivirkninger som kan oppstå ved å ta Diphenhydramine. Disse inkluderer fortykkelse av slim i halsen eller nesen, svimmelhet og en tørr munn, nese og svelg. Disse bivirkningene har en tendens til å falme fort, men hvis de er vedvarende eller kanskje bli verre, bør du la legen din vite.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger kan også resultere fra å ta Diphenhydramine som krever øyeblikkelig legehjelp. De er anfall, hallusinasjoner, blir mindre våken, rask hjerterytme, blir opphisset, tetthet i brystet eller pounding, tungpustethet og rystelser.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner er ansett for å være alvorlige Difenhydramin bivirkninger. Noen tegn på disse reaksjonene er hudutslett, hevelse, bryst tyngde, har en hard tid puste og elveblest. Du må få legevakt umiddelbart hvis du opplever noen av disse symptomene.

Forsiktig

Det er ekstremt viktig å være forsiktig når du først bruker Diphenhydramine grunn av det faktum at døsighet og svimmelhet er mulige bivirkninger. Vær spesielt forsiktig når du bruker tunge maskiner eller kjøring, spesielt før du vet nøyaktig hvordan medisinen vil påvirke deg. Du må også være forsiktig med alkoholforbruk, da det kan øke sjansene for svimmelhet og tretthet.

Overdose

Hvis du tror du kan ha tatt mer enn riktig dosering av Diphenhydramine, kan det hende du har overdosert og må søke medisinsk hjelp. Noen symptomer på overdose av denne medisinen skjelver, forstørrede pupiller, uskarpt syn, rødme, øresus, svakhet, ekstrem tretthet, forvirring, forvirring, søvnløshet, feber, kramper, tørr munn og hallusinasjoner.